Fără nici o valoare și importanță că dacă nu mai votează ăștia tot la fel ies alegerile.
Eu nu sunt de acord cu acest citat.
Atat saracii cat si cersetorii sunt capabili de schimbare numai ca trebuie sa isi doreasca si ei acelasi lucru.
Au existat multi saraci care au ajuns oameni de succes.
Uite, Ronaldo cand era mic cersea pe la MCDonalds dar prin perseverenta si munca a ajuns cel mai bun fotbalist al lumii.
Daca nu ar mai cersi si s-ar apuca de munca viata lor se poate schimba imediat.
Sunt anumite boli pe care le mostenesti fără sa vrei sa le ai.Sunt anumite accidente pe care le faci fără voia și vina ta.
Dar la faza cu cerșitul și boschetarii e discutabil.
Adică am văzut zeci de tineri abti de munca ce prefera sa cersasca.Am văzut oameni ce au putut avea o pensie la bătrânețe dar nu au muncit în tinerețe ca să o primească.Am văzut oameni cărora li s-a dat o sansa și în loc sa profite au vândut tot și tot în strada s-au dus.Deci cred ca e o alegere în mare măsură.
Uite sa iti dau un exemplu.Eu momentan locuiesc la sat și pe aici umbla des romi cu copii la cerșit. Zilele astea am văzut 3 femei cu doi copii mici pe la porți cu "dați-mi un leu", eh, dacă azi ar pune-o pe una din ele sa stea cu copii și celelalte sa întrebe "aveti ceva de munca sa îmi fac de o paine?" nu crezi ca ar fi mai ok? Așezi un lemn, dai cu o matura și iti câștigi banii cinstit.
Iar mâine faceți schimb, sta alta cu copii și tot asa.
Nicoleta6 întreabă: