De ce ar vrea cineva un partener total diferit?
Cine vede mot a mot expresia cu extremele se atrag nu e întreg la minte.
Partenerii trebuie sa se completeze, într-adevăr. Sa și dezvolte anumite laturi cu ajutorul partenerului, sa învețe reciproc unul de la altul. Dar sa aibă o baza comuna.
Sa aibă suficiente asemenari cât sa poată sa fie împreună și câteva diferențe ca să poată rămâne și crește împreuna.
Nu total opuși, nu complet asemenatori. Prima varianta înseamnă conflict din prisma diferențelor, a doua din prisma multor asemănări și pot apărea probleme de identitate ale partenerilor.
Nici Eva Braun nu era ca Hitler si sau inteles bine, ia ramas fidela pana in ceasul morti, conteaza sa fiti pe frecvente apropiate desigur
Eu caut persoane cat mai apropiate de comportamentul meu, dar asta nu e ceva universal; altii au nevoie de opusul lor, sau de alte variante.
Dar nu are importanta asa ceva. Nu este o definitie pentru a spune ca este mai bine asa sau asa. Este mai bine cum persoana respectiva simte la momentul potrivit.
Depinde de la caz la caz.
In unele cazuri opusele se atrag, iar asta poate fi suficient cat cei doi subiecti sa ajunga impreuna.
Problema apare dupa un timp, cand cei doi incep sa se cunoasca si sa vada opiniile diferite de gandire.
Bine, daca una din persoane e mai "usor" de condus, lasa de la ea, da, o relatie poate avea succes.
Dar daca ambele persoane se asteapta ca cealalta persoane sa lase de la ea, ar putea reprezenta o problema.
Cat despre mine.
De cateva ori am fost atras de persoane diferite, insa, in ultimul timp, tind sa cred ca am nevoie de o persoana asemenea mie.
Sunt curios daca ti-ar spune cineva ca are un partener total diferit si il iubeste ca pe ochii din cap.
Am fost o lunga perioada de timp cu o astfel de persoana si cu toate ca eram foarte diferiti ne-am inteles perfect, singurele trasaturi comune erau ironia si carisma
anonim_4396 întreabă: