| cobrant a întrebat:

Intr-o zi cand am fost la ziua unui prieten,mi-a placut de-o fata si am vrut s-o invit la dans, insa aceasta m-a refuzat, apoi dupa o jumatate de ora am vazut ca dansa cu un baiat care aveam boala pe el de ceva timp, apoi de ciuda l-am scuipat in fata si i-am tras 2 palme! Sper sa nu procedeze nimeni ca mine! ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| elena999 a răspuns:

Nu a fost un gest deloc frumos. Daca insa a dansat cu ea ca sa-ti faca in ciuda, atunci asta se numeste nesimtire.Chiar si asa, nu trebuia sa-l iai la palme. Daca fata a dansat cu el si nu cu tine, atunci inseamna ca il prefera pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este urat ce ai facut tu. nu trebuia sa te superi pe baiatul acela, pentru ca el nu are nicio vina. Pe fata puteai sa te superi, dar nu trebuie sa recurgi la astfel de gestul. Daca ea nu te-a placut, te va placea alta fata. Sunt milioane de fete in lumea asta si nu se rezuma totul la una singura.

| AdioTPU a răspuns:

O părere nu tocmai bună. Fiecare e liber sa danseze cu cine vrea la o petrecere iar tu trebuia să respecți alegerea ei. Prin gestul tau n-ai făcut decât să dai dovadă de gelozie și lipsa de educație.

| EmyEmyy a răspuns:

Ai scapat de sub control din cauza acelei fete. Faptul ca ai facut asa ceva pentru ea este bine dar probleme nu se rezolva prin violenta sau prin... scuipat. Trebuie sa inveti sa nu te mai ia valul, daca vroiai s-o inviti la dans vorbeai cu ea ca sa va cunoasteti mai bine si asa sigur te-ar fi acceptat. Bafta in continuare si sper sa am si eu o funda in plus la colectie laughing.

| CrazyGirll a răspuns:

Cam urat... Daca fata te'a refuzat nu s-a sfarsit lumea. Puteai s'o rogi.Si asta a fost alegerea ei sa danseze cu el.Ar fii bine sa ii ceri scuze baiatului.Si de fata ce sa zic... Spune'i ca o placi.
Funda? big grin

| CM_CM_1988 a răspuns:

Mie mi se pare ca nu ai facut altceva decat sa ii dai lui satisfactie si sa te injosesti in fata acelei fete.

Daca scopul lui a fost sa te enerveze, a reusit. Iar fata de acea fata... nu aveai nici un drept sa te comporti asa pentru ca nu erati impreuna sau ceva...
Sper sa nu te superi, dar cam asa e.