| AWonderfulDay a întrebat:

Intr`un timp am tot felul de vise ciudate adica de exemplu acum3 seri am visat o tiganca care ma urmare sh yoh ambatut`osh a zis ca este doar un vis... acum2 seri am visat ca eram pe mare sh pluteam cand te o data apa s`a scurs sh s`a terminat visul sh acum o seara am visat ca ma sarutam cu prietenul meu sh a aparut o fata care il place sh a inceput sa zbiere ca duasa sh atunci m`am trezit sh azi-noapte am visat ca mananc carne sh pulpe de pui sh chestii din astea (sh yoh tineam post si nu prea imi sta mie in fire sa poftesc sh se da azi o petrecere la scoala sh toti colegii se duc sh yoh vreau sh am renuntat la post inca de ieri sh imi pare rau adica de asta o fii?) sh a uitat sa va zi am visat ca un coleg din clasa are piciorul rupt si nu vine la scoala sh intr-adevar nu a venit acum nu stiu daca are piciorul rupt.laughing) Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| SteffishoOr a răspuns:

Eu cred ca sunt doar niste vise. e din cauza stresului. incearca sa bei ceai pentru asta. si eu am numai vise ciudate si obositoare, dar asta e. incerc cu ceai, poate, poate:d

0 răspunsuri: