Lora eu nu ma refeream la a fi un om al strazi ci la faptul sa ai o casa, sa ai bani.Eu cand am zis bogat m-am referit la milionar(Scuze daca nu s-a inteles prea bine)
Eu as prefera sa fiu sarac si fericit, dar sa stiu ca am prieteni buni langa mine care sa ma ajute sa trec peste orice problema sau obstacol. Cum ai zis si tu. banii nu aduc fericirea.
Cu siguranta saraca si fericita!
Sunt genu` de persoana care stie sa se bucure din lucruri mici, daca este langa o anumita persoana!
"Suntem suma deciziilor noastre si tot ce conteaza este sa fii fericit "; x
Nu aduc fericirea dar o întrețin... Dacă ai dragoste atunci ai motiv să trăiești, să faci bani, să fi fericit
Sunt de acord cu tine, parerea mea este ca fericirea trebuie sa fie pe primul plan.
Cu timpul vin si banii unde exista fericire.Asa ca intelegerea, modestia si fericirea, aleg si eu! Pa, Pa!
Eu as alege sa fiu bogat si fericit. Oamenii bogati intotdeauna aleg AMBELE! In Biblie scrie asa:"Saracia si rusinea sunt partea celui ce respinge corectarea" Proverbe 13:18
Trebuie sa stiti inainte de alege ce inseamna sa fii bogat, nu este ceea ce vedeti in Romania!
Trezitiva, Dumnezeu nu vrea ca fiii Lui sa fie saraci, daca El a fost bogat si fiii Lui trebuie sa fie.
http://cumgandescbogatii.com
LisaJulie întreabă: