| Lightning1997 a întrebat:

Intre a locui intr-un apartament( nou si al tau),insa mai departe de serviciu,facultate etc si a locui cu chirie,intr-un apartament vechi, mai urat etc, insa aproape de punctele de interes, ce ati alege?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Al meu. In apartamentul inchiriat platesti o chirie exorbitanta, platesti utilitatile si mai platesti si cheltuielile comune la al tau.

| Adry05 a răspuns:

Primul clar. E mai fain, e al tau, pentru a ajunge in locuri exista transport si picioare laughing

| Evolution a răspuns:

Eu am fost in situatia asta.
Sunt student si a trebuit sa aleg sa locuiesc in chirie sau sa imi cumpere ai mei o garsoniera undeva mai departe de facultate.
Am ales garsoniera, banii de chirie sunt bani pierduti, in schimb casa o ai toata viata + preturile la imobiliare intotdeauna vor creste.
Este si avantajul sa locuiesti intr-un cartier rezidential nou, departe de galagia din oras. E si mai safe happy
In plus este apartament nou si e al tau, ce iti poti dori mai mult de atat happy?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nou... indiferent daca e al meu sau nu. Daca e al meu si mai bine

| Freya1 a răspuns:

Apartamentul meu chiar si mai departe un pic.Imi iau si masina ca imi permit daca nu o sa platesc chirie sau imi fac abonament ca tot e mai ieftin decat sa platesc rate, chirii e...

| Claxon987 a răspuns:

Un apartament al tau clar