| Anomim2025 a întrebat:

Între a strânge banii necesari pentru renovarea unei case moștenite în zona centrală în 5-10 ani și a vinde-o să cumpărați o casă la periferia orașului.

Ce ați alege sincer?

Răspuns Câştigător
| tamulici a răspuns:

Eu ți-aș recomanda să renovezi casa pe principiul că cea din zona centrală este o investiție pe termen lung, care poate fi sustenabilă. Eventual, îți poți chiar scoate investiția prin chirie. Dacă o vinzi, nu ai siguranța ca ai banii neceri pentru construcția unei case, acum depinde și orașul, bineînțeles.
Totuși, eu te încurajez să o păstrezi pe cea veche.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi as lua o casa la periferie si un apartament pe care sa il inchiriez

| minrest a răspuns:

Prima varianta, dar nu cred ca trebuie sa strangi bani cinci sau zece ani. Se gasesc solutii, ori sa renovezi o parte intai, ori sa renovezi pe credit si sa o inchiriezi partial sau total. Pacat sa renunti la ceva de valoare.

| mihaihai a răspuns:

As alege prima varianta...renovarea

| benzu a răspuns:

Daca ai loc suficient in curte ( peste 500 mp ), daca ai canalizare, gaz, apa, electricitate, daca ai loc de parcare pentru 2 masini ( cum am spus mai sus peste 500 de mp sa iti ramana spatiu si pentru gradina ), daca e liniste seara si nu sunt vecini "ciudati" atunci mergi pe renovare.

Daca nu se bifeaza punctele de mai sus atunci mergi pe o casa la periferie unde sa se bifeze punctele.