Totul tine de psihic,, daca te referi la o bataie de strada conteaza experienta/sportul practicat. Poti sa ai 1 metru sub clanta si sa lovesti precum Bruce Lee, dar sa fii cat prajina si sa lovesti letal, deci e discutabil aici.
Ce legatura are inaltimea cu forta? Eu am 1, 65, si pot muta mobila singura!
Totul tine pe perceptie, de felul in care privesti lumea.
In ambele cazuri pot exista anumite ''nemultumiri', insa trebuie sa ne aceptam cum suntem. Eu nu sunt inalta, insa asa micuta, imi place enorm. Sunt mai placuta decat o stramba de 2 metri.
La fete nu e problema, la barbati e problema
1,60 ca e mai mic(a) si mai fortos(a). Stii vorba aia, buturuga mica impinge carul mare.
Cea scunda are mai multa incredere in sine desi e un mister de ce. Eu sunt inalt si fricos. Dar asta pana imi dai prima palma si intru pe modul "lupta"
Ce inaltime ai? de ce aia scunda are mai multa incredere in ea?
Am 1.80 Stiu din experienta ca cei scunzi sunt mai increzatori dar habar n-am de ce
Poate se ascund dupa o masca, sufera de complexul de inferioritate, vor sa demonstreze ca nu au frici
Da, fiind complexati sunt mai motivati in a se antrena pentru lupta si deci de a capata abilitati care sa le permita sa provoace adversari mult peste categoria lor. Totusi sunt simple speculatii, nu vom sti decat dupa ce-i batem mar si ii luam la intrebari.
Eu din cate am observat majoritatea persoanelor de mica inaltime sufera de complexe de inferioritate, mai grav e ca ei nici nu recunosc asta invetand minciuni care sa le apere credinta sa spun asa
De ce sa le batem cu mere?
Teoretic persoana inalta are mai multa incredere, dar practic inaltimea nu are legatura cu increderea.