cami
| cami a întrebat:

Intre "prieteni" si "logout" mi-a mai aparut "Moderare de continut". Ce-i cu aceasta optiune in plus? Care dintre voi o mai aveti? Daca dau "Aproba" nu se intampla nimic.la voi e la fel?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Si eu o am, de vreo luna asa. Nu se intampla nimic, in ce sens? Ar trebui sa iti dispara intrebarea respectica si sa iti scrie deasupra: multumim pentru feed back, intrebarile moderate de tine nu vor aparea pe site imediat, ci dupa ce primesc acceptul a inca 2 moderatori. Inseamna ca ai devenit moderator, e pe baza de voluntariat, cand ai timp si chef mai aprobi/respingi cateva intrebari. Cu cat sunt mai multi moderatori, cu atat cresc sansele ca 3 dintre ei sa fie in acelasi timp pe site si intrebarile sa apara mai repede. Conteaza, flav, poti respinge intrebarile cu obscenitati si asa vor aparea mai putine. Cum zicea ghandi: "fii schimbarea pe care o vrei in lume". happy

19 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Hei Cami, mi-a aparut si mie azi. Trebuie sa mai dea inca 2 moderatori aproba ca sa se aprobe intrebarea respectiva. Ai si la raspunsuri la fel. Nu stiu care e baiul, am inteles ca e demult optiunea asta.
Oricum la ce mai conteaza, cand si asa, apar pe site intrebari cu obscenitati? happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am si eu asa ceva.Am citit acolo ca trebuie macar 3 utilizatori sa dea aprobarea acelei intrebari si apoi se publica happyCred ca sunt intrebari puse de cei anonimi.
Raluca raspunde-ne si noua. Da-ne mai multe detalii despre asta happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Multumim Psiholoaga pentru explicatie happyMie de abia azi mi-a aparut big grin

nony
| nony a răspuns:

Eu nu am nimic intre astea doua straight face

nony
| nony a răspuns:

Cred ca eu si @Cora suntem cei mai prosti din curtea scoli rolling on the floor.Noua ne da voie a raspunsuri fara aprobare .Multumiiiim Ralukbatting eyelashes

nony
| nony a răspuns:

@psiholoaga, eu am glumit, cred ca te-ai prins si tu. Faceam haz de necaz ca toti aveti numai eu si Cora suntem cei care nu au.
Daia am zis asa.si in plus nici nu ma intereseaza in vreun fel sa-mi apara sau. nu.
Nu e vorba de a fi prost sau desteptwinking

nony
| nony a răspuns:

Multumesc pentru grija pe care mi-o porti @Legiutoarea, dar nu am nevoie de nici o raspalta. Daca ajut pe cineva ajut cu placere fara sa astept ceva la schimb.
Vad ca nu ati inteles.Primul raspuns a fost ironic si in spirit de gluma.Nu am vrut sa fac referire la nici un ¨expert¨ de pe aici.
¨Copilule¨ imi spunea doar bunica, cred ca nu esti atat de batraná, nu?winking

| psiholoaga a răspuns:

Nony, nu e vorba de asta. Sunt cativa moderatori, membri mai vechi, care au dat mai multe raspunsuri si au petrecut ceva timp pe site. Nu e vorba de a fi prost sau destepthappy

lolita
| lolita a răspuns:

Da acum am vazut-o, cum a zis si legiuitoarea "dai unda verde". eu am aprobat cateva intrebari.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mie nu imi apare nimic thinking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Dar de ce la mine nu apare nimic? straight face si nici la nony?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Păi se întâmplă să da-i undă verde unei întrebări sau răspuns pentru a fi postat pe site.
Ai un pic de răbdare când ajungi la Aprobă.
Mai încearcă o dată și îmi spui și mie ce se întâmplă.
Eu am așa ceva.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt selectați toți acei care au acestă ferestră prin prisma profesionalismului dat prin răspunsuri lor (fără a lua în derâdere, jigni, comentarii nefondate, replică deplasată la un răspuns, etc.) cât și activitatea lor pe site.
Nu trebuie să te superi, dragă Nony. Toate la timpul lor, copilule. O să fii și tu răsplătit într-o bună zi și nu ai să mai privești lucrurile atât de sumbru.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu, dragă Nony, sunt tânără.
Nici măcar nu sunt căsătorită.
Am vrut să te răsfăț, atâta tot.
Dacă te-am deranjat, scuze!
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ Nony, nici eu nu am acea optiune...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@legiuitoarea-inca..., laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, eu_o_mare_enigma, încă..., etc.
Ai dreptate.
Noapte bună.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@legiuitoarea tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adryenutzzabossica
stiti cumva acolo unde scrye contul tau
imi apare email parola apoi pun parola emailu si zice sa pun parola va rog ajutati-ma! please help me!