Ma simt coplesit, iti aduci aminte de mine. hmm e ceva.
oricum, ai zis bine, nu pun prea mult la suflet, si de aia nu ma deranjeaza multe dar, fara e urmatoare. tot mai mult religiosi sunt care vor sa bage pe gat ateilor pe mos craciun al lor decat invers. cu siguranta sunt si atei care doar sa le zici aa "bless you" gen cand stranuti sa iti zica asa, gata incep "aa lasa-ma ca nu cred si restul" aia sunt niste incompetenti. dar sunt si cei ca mine care traim bine cu orisicine doar sa nu ne bagi pe gat pe dzeu ca nici noi nu zicem nimic ca sa te facm sa crezi ca nu. cum am mai zis bunicii mei au trait 50 de ani impreuna si bunicul nu credea in dzeu, dar nu i-a impiedicat asta, dar in ziua de azi fiecare vrea sa arate ca el are dreptate si trebuie sa se afirme ca un dobitoc.
vad ca iar ai schimbat genul, hilar rau esti
Cred ca sunt de acord.
Obisnuiam sa-mi mai pierd si eu timpul pe acolo acum vreo2 ani, dar devenea repetitiv si plictisitor. Enervant de plictisitor.La un moment dat nici jignirile nu mai erau originale.Asa ca m-am carat.
Se vede ca esti religios, ca numai voi faceti tot timpul pe victimele cand e contrariul. si sa iiti raspund la intrebare, nu am nici o categorie care sa ma enerveze. dinpotriva religia si dragoste si sex, intru ca sa rad. nu e zi sa nu intrebe unu de ce ca ateu nu cred si el arata o poza cu fata lui dzeu pe o bucata de paine sau sa intrebe unu daca o are de 10 cm daca e mare sau nu .
Heeei, mi s-a parut mie cunoscut numele dar iti schimbi si tu avatarul de se uita de tine . sunt curios, esti fata sau baiat (nu ca are conta) dar vad ca in prima intrebare scrii "proasta" si aici prostul. nu iti mai uita genul cand scrii o intrebare
N-am zis ca sunt religioasa... punctul principal e rasismul si instigarea la scandal, nicidecum religia.La fel de bine ar fi putut sa ma enerveze alta categorie dar niciuna in afara de asta nu instiga la a da pe dinafara toata uratenia pe care o tinem bine ascunsa.Anyway stiu ca tu nu pui prea mult suflet si inteleg de ce nu te enerveaza nimic. Apropo, ai inteles gresit daca ti se pare ca fac pe victima.
Sincer,ma gandeam daca sa scriu proasta sau prost.asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa ma consider doar individ fara gen. Si pentru ca nu conteaza, sunt gen feminin.O sa tin minte la urmatoarea intrebare.
Ti-am explicat de ce am schimbat genul. Datorita tie am gasit raspunsul la intrebarea ce ma chinuia:dobitocia este motivul agasarilor.
"Ma duc sa-mi inec supararea in serbeturi"
Dupa am vazut al 2 post. nu mai copia ca imi inec supararea in cereale dupa
N-am copiat, te-am citat cu ghilimelele de rigoare.Asta ca sa vezi ca-mi amintesc destul de bine de tine nu doar cat sa te coplesesc. Ce noroc ca nu-mi plac cerealele
Esti prima persoana care o aud sa nu ii placa cerealele. du-te si mananca serbeturi atunci
Aha...serbet cu apa.*_*
Ma simt coplesit, iti aduci aminte de mine. hmm e ceva.
oricum, ai zis bine, nu pun prea mult la suflet, si de aia nu ma deranjeaza multe dar, fara e urmatoare. tot mai mult religiosi sunt care vor sa bage pe gat ateilor pe mos craciun al lor decat invers. cu siguranta sunt si atei care doar sa le zici aa "bless you" gen cand stranuti sa iti zica asa, gata incep "aa lasa-ma ca nu cred si restul" aia sunt niste incompetenti. dar sunt si cei ca mine care traim bine cu orisicine doar sa nu ne bagi pe gat pe dzeu ca nici noi nu zicem nimic ca sa te facm sa crezi ca nu. cum am mai zis bunicii mei au trait 50 de ani impreuna si bunicul nu credea in dzeu, dar nu i-a impiedicat asta, dar in ziua de azi fiecare vrea sa arate ca el are dreptate si trebuie sa se afirme ca un dobitoc.
vad ca iar ai schimbat genul, hilar rau esti
alexx102428 întreabă: