| BitchInRedDress a întrebat:

Intrebare adresata femeilor din pura curiozitate:
De ce mereu faceti gesturi extrem de enervante, cum ar fi sa puneti mereu mainile la gura, va dati parul pe spate la fiecare 5 secunde de parca vi-l tine cineva cu forța, va strambati din nas si va ingustati buzele. Mereu m-am intrebat lucrul asta si nu am avut oportunitatea sa intreb o femeie in realitate.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu incerca sa intelegi femeile.
traiesti printre femei? Crezi ca exista omul perfect?
Inainte de a judeca, incearca sa te uiti la tine.

| BitchInRedDress explică (pentru Fatamuntilor):

Interactionez in fiecare zi cu mai multe femei decat vei avea tu vreodată. Si nu am intrebat din rautate. Ce e in neregula cu tine, sau nu ai înțeles întrebarea? laughing

| VoidEternal a răspuns:

Sunt extrem de enervante pentru tine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu baga in seama. Fiecare om are ticurile si tabieturile lui. Invata sa accepti unele lucruri si daca chiar te deranjeaza atat de tare, evita oamenii cu pricina.

Apropos, nu orice femeie face asa.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

Pai ele fac asta intenționat, nu din reflex sau ticuri. Si nu le bag in seama dar e enervant cand vezi asta la fiecare 5 secunde

| simplaexistenta a răspuns:

Asa ne vine noua. Daca nu-ti convine, nu baga in seama.

| 1RealSoul a răspuns:

Dece ar fi "extrem de enervant"? Ai probleme psihice! Ori mai sigur ai dușmănie pe femei! Nu uita tot o femeie tea adus pe lume și ția dat viață!

Sunt manifestările absolut normal a femeilor fetelor ce ai vrea să facă? Să se comporte ca noi bărbați Doamne Dumnezeule ferește! ce "oamenii" și "curiozități",...

Și Normal că-mi dai Block Adevărul!

| BitchInRedDress explică (pentru 1RealSoul):

Ce naiba probleme ai tu? Nu conteaza iti dau block