| Clarissaaz a întrebat:

[Intrebare adresata fetelor] Fetelor am nevoie de o parere : este vreo problema daca la banchetul de sfarsit de a --8-a voi purta pantofi cu toc [destul de inalt]? Adica vreau sa zic. daca se vor uitata colegii urat si profesoarele ..nu stiu.voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Acum 2 ani, am fost diriginta la clasa a VIII-a si am fost cu fetele la shopping.
Eu sunt foarte inalta iar ele aspirau la tocuri si platforme care sa le apropie cat de cat de inaltimea mea. Nu le-am descurajat. In schimb, le-am sfatuit sa-si ia, intr-o sacosa, niste pantofi comozi si...m-au ascultat; dupa sedinta foto si doua dansuri, toate erau incaltate cu opincute.
Este o ocazie speciala, poti sa te imbraci/incalti elegant, dar, crede-ma: nu vei rezista o noapte intreaga pe tocuri foarte inalte, mai ales ca, in mod sigur, nu prea esti obisnuita cu asa ceva.
Nu cred ca se va uita cineva "urat" la tine. Cred, insa, ca nu vrei, dupa banchet, o durere cumplita de picioare si de mijloc.

2 răspunsuri:
| BrokenArrow a răspuns:

Stai calma. O sa vezi ca toate fetele o sa aiba pantofi cu toc.
Totusi, daca stii ca nu poti rezista atatea ore cu ei, pune-ti niste opinci in geanta. Cel putin asa au facut colegele mele la banchet.
Un sfat: Alege niste pantofi cu toc intreg. Si platforma. laughing Iti spun din experienta. O sa-ti fie muuuult mai usor.

| lusinda99 a răspuns:

Ia la pachet si niste pantofi comozi.