anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare adresata în special băieților.
De ce nu recunoașteți voi când suferiți după o fata și găsiți penibila scuza "eu nu sufăr ce naiba sunt băiat". Sau când va atașați de o fata de ce v-a e asa greu sa recunoașteți? De ce v-a e asa frica ca o fata va poate controla viata? De ce vreți sa păreți mari macho man când colo sunteți ca niște puișori care cauta mereu sa fie alintați¿?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasati-o moarta!
Cum noi n-o sa-ntelegem niciodata ce e-n capu' vostru, din simplul motiv ca nici voi nu stiti, asa nici voi n-o sa intelegeti niciodata ce e-n tigvele noastre.
Caz inchis!

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ce imi plac raspunsurile lui OZ si strivesc_membre-n_menghine laughing.
Pai... ei recunosc, insa doar persoanelor foarte apropiate, pentru ca le e jena de alti...baieti.Se ascund unii pe altii, pe cand noi fetele spunem la toata lumealaughing.
Sa isi mai dea si baietii cu parerea...ca tare mult imi plac raspunsurile lorlaughing.

| oz a răspuns:

Puisori? alintati? acum ca sa generalizam...

din cate stiu eu, fetele cauta "bad boys" sensibili dar duri in acelasi timp, misteriosi dar deschisi(misteriosi, pe ce lume traiti?) timid dar tupeist in acelasi timp. Ce sa zic, numai pretentii...

| JesterRO a răspuns:

Acum nu trebuie sa-ti versi nervii pe toti baietii fiindca un baiat e macho-corason-sensibilo.
Cred ca OZ si strivesc.etc au spus tot ce trebuia spus, fiindca voi nu stiti ce vreti, asa ca e mai simplu sa VRETI TOT de la un baiat.

Era un banc care aduce ceva de genul. un barbat ca sa satisfaca o femeie trebuie sa fie gospodar, sa stie sa schimbe un bec, sa stie sa repare un dulap, sa faca bani, sa arate bine sala de forta etc, sa fie ingrijit, sa fie un bun sfatuitor, si un bun ascultator, un bun prieten, amant si iubit, un bun electronist, sa sarute bine, sa fie bun la pat, sa va dea orgasmul, sa fie destept, respectuos, grijului, atent.
Femeia ca sa satisfaca un barbat trebuie sa faca de mancare, sa nu injure, sa arate bine si sa nu stea pe post de papusa gonflabila in pat...
Si noi suntem aia cu pretentii care ne dam loviti pe ascuns. Oare de ce?
Stii, pana la urma, buna intrebare: de ce ne e frica ca o fata ne poate controla viata? Daca eu pot face toate cele de mai sus, voi ar trebui sa va simtit amenintate. Sa nu mai fiti asa ofensive.
Sunt barbati si barbati, nu toti avem aceleasi idealuri si aceleasi pretentii si aceleasi abilitati.asa ca treaba cu generalizatu nu merge.
Revistele astea va baga in cap toate prostiile. Mai experimentati si voi.

| Katiee^^ a răspuns:

De ce generalizezi?

| Iubesc Limonada a răspuns:

Pentru ca sunt niste porci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

tongue ce-mi place. Băieți hai sa recunoaștem ca la toți va place sa fi-ți alintați. Dar nu va place sa recunoaște-ți ca se duce reputația de "băiat". Nu generalizez dar asa e orice băiat în adâncul lui ii place sa fie alintat ca un pisicuț.batting eyelashes
De aia va iubim noi și de aia voi nu puteți trai fără noi>:d<

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Motivul se numeste : ORGOLIU

| eAlin a răspuns:

OZ mai exista si exceptii nu toate fetele-s dupa "macho man" sunt si fete carora le plac barbatii sensibili si gentili big grin. Presupun ca este si cazul lui marynadelyna. In general barbatii nu isi lasa aceasta latura la iveala pentru ca nu multa lume o apreciaza...

| andy91 a răspuns:

Finca nu sti sa recunosti pe cineva care te iubete si cauti doar fericirea...