Singurele chestii penibile şi greţoase (chiar şi pentru un rocker de sex feminin) e care le-am văzut sunt jachetele ălea din piele cu ţinte (de obicei aurii) şi colanţii cu cranii.
Cam aşa. rataţi de doi bani. Oricum, rămân la fel de naşpa. Nu haina face pe om.
Ai perfectă dreptate.Pe stradă nu am văzut, dar la tv da.
http://www.youtube.com/watch?v=ixf1Cn6Y6xE :))
Lol, dar n-are lanturi la pantaloni... si e tot un ritm manelizat
Așa e.Cocălarul tot cocălar rămâne, indiferent cum se îmbracă.
Mai nou, Măruță promovează manelele și prostia.
De fapt asta nu e ceva nou.LoL
Din partea mea le urez să îşi dea foc şi atât. De ce ar trebui să mă intereseze pe mine de existenţa lor?! Cocalarul, cocalar rămâne şi în haine de rocker. Aşa că chill, nu-ţi mai bate capul cu toţi cretinii, crede-mă la cât de repede se înmulţesc nimeni nu le poate face faţă.
Ma enerveaza, am vazut de cateva ori genul asta de specimene.
Dar macar daca se imbraca asa cum ne imbracam noi, de ce naiba nu incep si sa asculte ce ascultam noi? Daca incepi ceva macar du-l pana la capat. Dar n-au ei inteligenta suficienta ca sa intelega muzica rock
Oricum, e doar moda. In cateva saptamani nu vom mai vedea manelisti imbracati in piele si tinte (sper)
Sincer, n-am vazut genul asta de persoane
partea cu tintele nu-i de luat in calcul, oricum; cred ca-i `must have` cum s-ar zice, care nu prea mai are legatura cu lumea rock-ului http://superpantofi.ro/blog/pantofi-cu-tinte-pentru-toamna-2012/ nu crezi?
insa, conteaza cu ce esti imbracat sau ce asculti -strict in cazul asta, desigur- stiind sigur ca tipii aia de care spuneai tu, spre exemplu, nu stiau de trupele respective?
era cineva pe aici care spunea ca muzica e pentru interior...
N-ai idee cât mă enervează pe mine.
Adică serios, multe fete (în cazul meu) au tricouri cu Guns N' Roses sau Metallica. Şi pana mea, îs rare, în sensul că nu mulţi au tricouri de alea, nu se prea găsesc aici. Şi când găseşti, vine un cocalar să le cumpere. Sau ţintele, la fel. Am o manelistă în clasă care vine cu bocanci cu ţinte. Şi cu hanorace cu 'metalhead' da ascultă Salam la greu. Am zis că odată şi odată o să le dau cafteală, mai ales că nu le convine că mă iau de ele. Trăim în România, you know.
Meh, o să treacă din nou la chestii colorate în curând. Oricum, cei ce ascultă rock şi metal nu trebuie deosebiţi neapărat după îmbrăcăminte.
Crezi că le pasă că pe tricoul lor jegos au imprimat numele unei trupe? Crezi că ar mai purta aşa ceva dacă ar asculta măcar o piesă de la trupa respectivă? Iţi spun eu, nu ar face asta.
Au văzut la mai mulţi aşa ceva, şi-au dat seama că e cul... şi hop-ţop şi ei!
Văd tot mai mulţi pseudo-rockeri in oraşul meu, care au AC/DC pe telefon, dar fredonează cântece de la Lala Band şi ii găseşti la concertele lui Alex Velea in primul rând. Dar bănuiesc că e fuga asta după atenţie de vină.
Oricum puţele alea nu o să inţeleagă niciodată cu ce se mănâncă muzica adevărată.
Eu sunt mereu în primul rând, în mijloc când e Alex Velea şi Alexandra Stan. Ultima dată am fost... săptămâna trecută la Andreea Bănică. Îţi dai seama ce rocker veritabil sunt.
Oh nu! Concert Andreea Bănică? Şi n-am auzit de el? O.O Shame on me.
Totuşi, sunt curioasă cât de manelist eşti:
http://sunt.manelist.eu/
Mie mi-a ieşit doar 1%... :-<
Eee... Mi-a ieşit 8%. Îs mai mănelar decât tine.
Bineînţeles.
Doar eu sunt o fată cuminte. Nu ascult manele.
Mie 2%
Pe voi rockerii sa va enerveze, dar pe ei nu? Nu sunt de acord nici cu rockerii nici cu astia cu house-ul lor.
Nu am vazut niciun manelist imbracat asa dar ce dracu' acum o sa se imbrace de to ca noi rockerii de nici nu o sa mai stii care-i rocker si care-i manelist?
Da-i dracu'! Vor sa ne faca de ***** in alte tari.
Cum spunea si Metalнead ca cocalarul tot cocalar ramane.
Sincer sa fiu si eu ma simt bine in ele.Zau de nu mi-as arunca toate camasile si tricourile si sa-mi iau numai d'astea.
Nu. In schimb ce ma irita enorm e gandirea ingusta a unora in ceea ce priveste gusturile altora in materie de muzica, imbracaminte si statut social. Ceea ce mi se pare stupid nu e faptul ca te simti indignat ca alde' Salam, Guta etc sunt imbracati precum Domnia Ta, ci mai degraba ca tu esti atat de nemultumit/a incat sa-ti PESE de asta.
FadetoBlack întreabă: