Bună!
Sunt tot oameni ca toţi oamenii, nu trebuie să fim răi, fiecare cum ne lasă Dumnezeu pe pământ.
Te pup!
Eu sunt micuta de inaltime si uneori ma simt putin inferioara fata de celelalte fete, dar avantajul meu e ca am cate putin din toate.
multumesc
pupici
Sincer pentru mine nu conteaza inaltimea, fiecare este asa cum la inzestrat mama natura
Le iubesc, din punctul asta de vedere sunt perfecte pentru mine, pe la 1.62 "ma termin" si eu
La 1,60 nu esti chiar scunda...cati ani ai? Daca ai pana in 18 ani o sa te mai inalti, depinde si de parintii tai...dar la 1, 60 e OK.
Mie sincer chiar imi plac, mi se par dragute asa mici Nu pot sa fiu cu una mai inalta ca mine cu un cap, nu?)
Hihi.daca estis exy.nu conteaza. daca e bine proportionata, carnea tare, un pic de sport...e ok..acum na, nu e foarte potrivit pentru un baiat de 1.90 peste, dar asta e altceva
Salut,
Nu e nimic rau in a fi mai scunda, mai ales daca ai grija sa mentii proportiile.
Fetele scunde sunt mai finute, si sunt frumoase. Au nevoie sa baieti care sa le protejeze, si sa le fie aproape mereu.
Toti suntem oameni indiferent ce inaltime aveam sau cat de grasi/slabi suntem! Cine ne place, ne place asa cum sunt!
Mie mi se par sexy mai bine micuta si draguta decat girafa (ma refer la alea peste 1.85)
Theodoraaa întreabă: