Nu stiu, dar as vrea sa nu fiu singură, să ma tină cineva de mână, să nu mă simt singură. Să mă țină strâns.
Sa ma sinucid, bagandu-mi un cutit in inima. Inainte sa ma sinucid sa las un bilet de adio.
Nu crezi ca este putin cam sadica si violenta?
Atunci cum vrei sa mor?
Uite cum prefer mai degraba:
Cu hituri. Cu gagici goale. Ma rog..baieti in puta goala. (sunt fata). Revenim! Cu bere, baieti, gagici, muzica, distractie si de toate. Sa fiu imbracata in negru cu picatele verzi/roz/galben/albastru. Papuci de la Second Hand. Sa se puna pe crucea pe o mica pancarta care sa scrie asa pe ea: "Distrati-va! Ca eu va las. Acum v-am facut fericiti, nu?" Sa fie scris cu sange de sobolan. Ma rog. evenimentul sa aiba loc in club/disco. Striptease, dans hip-hop. Iar pe la 3 noaptea sa fiu inmormantata in noroi. La 15 km adancime.
E mai placut asa. Fara ritualuri religioase.
In somn sa visez ceva frumos sau sa cad cu avionul, in timpul unei curse lungi, cand dorm.
La o partida de biliard cu dracu, sa-l bat si de ciuda sa ma impuste) bai ce ce naiba nu incetati cu intrebarile astea...
ps asta e un raspuns de 100000000000 de puncte
Omg! Nu vreau sa stiu nici cum v-oi murii si nici cum as vrea sa mor... avem o viata de trait inainte. Fratilor fiti optimisti nu va mai ganditi la moarte, ...cand ajungeti la pensie poate
LisaJulie întreabă: