Frumusetea nu vine neaparat din exterior.Frumusetea adevarata vine din interior, vine din sufletul persoanei.Degeaba e frumos in exterior daca este uracios si arogant in interior. Iar in ochii mei o persoana poate fi frumoasa in timp ce in ochii tai(dau un exemplu) o aceeasi persoana este urata.Concluzia depinde de la o persoana la alta, ce inseamna "frumos" pentru ea.Si-n plus frumusetea exterioara este trecatoare, insa lumea e tentata sa gandeasca "Ce va spune prietena mea despre noua mea cucerire, daca zice ca-i urat?" Si ce, traieste ea cu el? NU.Deci nici nu conteaza cum e, atata timp cat cele doua persoane se completeaza si calculatorului ii da "1+1=1". Buna intrebare si nu, nu-i de baraj.
Mamă ce baraj.
Există şi băieţi frumoşi şi deştepţi.
Şi nu pentru toată lumea contează frumuseţea exterioară. Eu aş tinde spre urât şi deştept.
Frumos si "prost" pentru ca ai pus "prost" in ghilimele
dar oricum as alege unul urat si destept, degeaba e frumos si nici nu ai ce povesti cu el, doar te uiti la el ca la o papusa
Ce pot sa spunprietenul meu nu este cel mai destept baiat dar in schimb ma respecta, iubeste si este ft responsabil si ft ft ft frumos adica vedeti si voi