| Evellina a întrebat:

Intrebare: De ce nu se suspenda cei care fac trolling pe TPU? Adica nu mi se pare normal ca niste persoane sa se ia de unii (si sa-i jigneasca uneori) pe cei care pun intrebari care lor li se par stupide? Nu ne trebuie astfel de oameni pe TPU...stiu multi dar acum in minte imi vine cretaker, flav, ivana, etc...Adica asa zicea in reguli

11 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ti-a aparut si tie parul pubian si faci pe scortoasa? Spala-te mai des la fund si o sa-ti dispara senzatia de "scortoasa". Invata sa scrii, chiar nu-i nevoie de agramati aici.

| Nicoleta a răspuns:

Daca ai intalnit pe cineva care nu respecta regulile si ai dovezi, il poti raporta sus la "contact". In mesaj trebuie sa arati si cateva exemple de raspunsuri/ mesaje care incalca regulile.Trebuie sa mentionezi ca vrei sa fii contactata.

| Nicoleta a răspuns:

Ps *
ti se va raspunde in maxim 2 zile

| Dmonik a răspuns:

Nu ne TREBE (incep sa ma indoiesc de faptul ca forma "trebuie" este cea corecta!) de-astia care sunt semidocti, agramati si incapabili sa scrie corect.
Tu chiar vorbesti serios?

| Cretaker a răspuns:

Ce e troling?

| DeeDee a răspuns:

Trollul este o persoana care provoaca conflict printr-o intrebare si apoi savureaza haosul de dupa.
Oamenii de pe aici jignesc (elegant sau nu) si fara sa faca trolling, asa cum toti cei care pun intrebari legate de Justin Bieber sunt trolli fara sa stie.
Sigur, adminii ii vor pedepsi pe cei care insulta urat si injura, dar intre timp tot ce poti face e sa nu cazi in capcana trolluluibig grin

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Jadis a răspuns:

Da de acord cu cretaker: ce e trolingu? Eu nu fac asa ceva laughing

Mai bine iti raspund asa decat sa te injur...

hell paaaaa. Pe mine numeni nu ma suspenda, ok? muahahahaha

| morena a răspuns:

Nu se suspenda probabil, pentru a se vedea ca si aici, ca si in lumea reala, sunt si oameni imbecili si rauvoitori! Niste jeguri care trebuie sa-i ocolim si sa-i ignoram! Obisnuiestete cu ei si nu te mira, ca lumea e plina de.

| odudăcoaptă a răspuns:

Sis, da ce dq e trollingu(desi fac de la 10 anilaughing)