anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare de plictiseala: Care a fost primul lucru pe care l-ati facut azi-dimineata?laughing Cel mai logik rasp fundita

Răspuns Câştigător
| Juliana a răspuns:

Am deschis ochii si am respiratlaughing

13 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

M-am dus la baie sa vad daca mi-a crescut blanita la loclaughing

| Hmmmm a răspuns:

M-am ridicat din pat si mi-am luat papucii d casa in picioarelaughing
daca te plictisesti dc nu faci ceva antiplictiseala? dc mu citesti o carte sau dc nu te uiti la un film? dc nu iesi cu prietenii prin oras? dc nu iti scrii temele sau inveti pentru maine?
si ca sa vezi ca nu esti singura plictisirta te intreb si eu p tine tu ce ai facut prima data azi dimineata?laughing

| Ana a răspuns:

M-am uitat la ceas si dup aia am mai stat in pat inca o ora, visand cu ochii deschisibatting eyelashes

| Ea12345 a răspuns:

Mi-am luat ciorapii si m-am dus la baie.Nu intreba ce am facut acolo, ca mi-e rusine blushing

| Pho3nix a răspuns:

M-am uitat la ceas.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Am sarit din pat ca o nebuna, uitandu-ma dipserata la ceaslaughingPff era sa intarzii la munca...Am ajuns cu bine din fericire!

| nobody_9468 a răspuns:

M-am intrebat "oare cine nu are treaba la ora asta si trimite mesaje aiurea, doar ca sa ma trezeasca". Am stat, m-am gandit la posibilii trimitatorilaughing si peste aproximativ 10 minunte m-am uitat la telefonlaughing. Am sarit din pat si m-am hotarat sa plec sa shoppinglaughing. Atat imi aduc amintehee hee

Bafta.

| paramore a răspuns:

Faina intrebarehee heem-am trz si i-am tr mesaj de buna dimineata iubituluiwinking

| kaya a răspuns:

M-am trezit am dat drumu la comp apoi am fost m-am spalat pe dinti, pe ochii si am pus sa fac cafea(cred ca asta fac in fiecare dimineataoh go on) laughing ei apoi am mai facut eu mai multe dar asta am facut prima oara laughing

| VoiceWithin a răspuns:

Sa m-a joc cu animalutzele, :X tu?

| unione a răspuns:

M-am gandit la o fata, Sabina si la copilaria si tineretea ei.

| Just kidding a răspuns:

Haaaaalaughing m-am uitat la ceas b-)

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Am fost la baie sa ma spal pe fata si pe dinti [ si la wc`u laughing ]

Tu?smug

Întrebări similare