| Punishment a întrebat:

Intrebare... e normal sa plangi fara motiv? ^^

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Te-ai încărcat prea mult emoțional și ca să te descarci, plângi.
Încearcă să rezolvi problemele fără prea mult stres și fi încrezător/are în tine.
Și mâine este o zi.
Pa, pa.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, trebuie sa ai un motiv, macar stresul general sau oboseala.

| Cryssy a răspuns:

Nu e chiar normal. dar se mai intampla.iti spun din proprie experienta. oh go on

| alexdop21 a răspuns:

Draga stea a dimineti, trebuie sa ai un motiv pentru care plangi. Incearca sa te detensionezi nitel, sa iesi din cotidian, sa nu iti mai faci atatea griji.

| marry a răspuns:

Nu ...trebuie sa ai un motivwinking

| Irina a răspuns:

Eu am patit, sa plang in hohote fara niciun motiv si a doua zi am aflat ca mamei mele i s-a facut asa rau de s-a dus la urgenta.

| Yly a răspuns:

Mai mult decat normalhee hee

| papatukjatlekjulk a răspuns:

De obicei nu plangi fara motiv...se intampla, dar foarte rar, poate daca te simti deprimat, sau lumina te deranjeaza.
Dar acestea nu sunt motive concrete.

Desi pare ciudat, nu trebuie sa te rusinezi cu asta. Si eu mai patesc. De multe ori totul se acumuleaza, sau esti foarte stresat si nu te mai poti stapani. Este bine sa te descarci, nu sa tii totul in tine! Deci plangi cand simti nevoia!

| BabyRosse a răspuns:

Nu prea... daca plangi fara motiv esti deocheat.

| traumatizaNtu a răspuns:

E normal sa-ti curga sange din nas fara motiv?

| Punishment explică:

Ok, multumesc de raspunsuri...
M-ati lamurit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, depresiile sunt frecvente la adolescenti, schimbari hormonale, anemie atunci cand copilul creste repede si ramane cu mineralele in urma (se imputineaza pentru ca se depun pe oase ), la adulti lucrurile stau altfel, daca spui ce varsta ai, poate raspundem mai complet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este foarte norma, stai linistit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca da iti place o mel sa zicem de tristete si poti sa plangi sau cand de amageste cineva ca cum a facut cu mine azicryingsad