anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare fara intentie! Femeile urate, pentru ca sunt inteligente, sunt si modeste. Femeile frumoase ce calitati au, in afara de aceea de a fi"blonda"?

Răspuns Câştigător
| eeeeeeeeee a răspuns:

Ne era adresata mie si lui marius intrebarea? oooooo! pai eu ce sa zic? eu nu sunt "blonda", chiar daca am cateva "suvite". pot fi urate fara calitati prea multe(si fara mosestie), dar pot fi de asemenea femei frumoase, destepte si modeste, chiar daca marius se identifica cu napoleon cand e vorba de asta. dar exista tot felul de combinatii.nu poti sa incluzi femeile in doar 2 categorii, pentru ca ele sunt de mai multe.asta cu femeile urate si inteligente si cele frumoase si proaste e tot rodul "gandirii" unui barbat. a unui misogin, oricum.

12 răspunsuri:
| HappyPills a răspuns:

Imi era mai usor sa raspund la intrebare daca intrebai de defecte,
dar sincer, nu stiu sa iti spun calitati [ nu ca nu ar avea]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toate femeile frumoase sunt si ``blonde``. Dar majoritatea sunthee hee. Poi ce calitati pot sa aiba in afara de aceea: atrag aproape orice barbat laughing, sunt respectate, pot ajunge modele.
Cat despre femeile urate, se spune ca deoarece nu sunt cautate, se apuca de cartehee heehee hee. Dar asta nu e inseamna ca toate sunt asa, cunosc multe fete urate, nesimtite peste masura si proaste de boooone.
Aici ar fi mai multe de comentat: o femeie modesta, nu inseamna ca este urata sau inteligenta; poate fi o femeie, frumoasa, modesta, putin inteligenta sau una urata, modesta, dar cam prsotuta.
Asta cred ca este un caz generalizat pana la 50%.

| LoveForShania a răspuns:

Intrebare. frecventa!
Cum te nasti, asa ramai?! Esti urat, si prost.pe parcurs mai inveti ceva. Esti urat, si destept. poate mai dai cate`un fard pe tine si te,, realizezi'' si tu!
Timpul modifica viata. timpul schimba lucrurile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se simte ceva frustrare in aer, sau mi s-au defectat mie antenutele?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce Bent, esti blonda? Imi pare rau ca te-am ofensat, chiar imi pare rau, intrebarea asta are legatura cu una precedenta si ii era adresata lui eeeeeeee si lui marius.Sa-ti recomand un doctor de antenutze? Eu sunt veterinar, asa ca nu iti pot recomanda decat ceva in domeniu!

| Andreeagen a răspuns:

Femeile frumoase au foarte multe calitati... sunt si ele inteligente si modeste.
Nu vad care ar fi diferenta dintre o femeie frumoasa si una urata.
Dece aceste femei frumoase nu ar fi si ele ca si celelalte.
Aspectul fizic conteaza... dar si mai mult conteaza educatia si in principiu caracteru persoanei.
Degeaba esti frumoasa daca esti proasta si urata daca esti desteapta sincera sa fiu nu vad nici o relevanta intre fizic si caracter.
Bine inteles femeile frumoase au anumite benefici in favoarea femeilor mai putin frumoase daca te referi la asta dar. cele care profita de asta sunt definite altfelhappy

O seara buna in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ZAZU
Inaintea replicii tale, credeam ca esti urata. Acum sunt sigur ca esti frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bent, normal, am si eu calitatile mele, putine dar bune, sunt blonda naturala, efect garantat!

| xibalba a răspuns:

Nu e chiar asa. Eu am intalnit destule urate laudaroase si proaste si destule frumoase si modeste.

| nekane a răspuns:

O femeie poate fi frumoasa in ochii oricarui barbat folosindu-se de o simpla privire sau gest.Deci nu este obligatoriu ca femeia urata sa fie inteligenta, iar frumoasa "blonda". Totul depinde de atitudine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si femeile frumoase sunt modeste.