Troleul tranvaiul? inparte si tu 1000 de euro la toti, sa papam si noi cv azi dulce
Eu ma dau batuta Poti sa-mi trimti mesaj cu raspunsul te rog? Sunt curioasa care e cel mai bun mijloc de transport... Stai linistita nu spun la nimeni
După cum am spus mai sus o să îl spun când îl voi afla şi eu! Am pus toate variantele voatre la anunţul de pe facebook care m-a întrebat l-a pus o fată şi acum vreau să văd care este, dar acum nu este inline deci v-a trebuii să aşteptăm putin. Cele de sus la care am spus că sunt greşite chiar sunt pentru ca mia răspuns cu Nu, nu şi nu. Până acum absolut nimeni de pe fb (cel puţin cei care i-au raspuns la anunţ)Nu a răspun nicunul bine :d Inclusiv eu
Asta e miștocăreală și prosteală romînească pe față, fabar nu ai ce vrei să întrebi, dar spui că e întrebare de 1000 de euro, acolo nu te înșeli, ești mincinoasă și aburitoare, cine știe ce proastă ti a pus o întrebare aiurea, nu vezi că aia nici nu m ai intră pe net? Care să fie transportul toți au spus ce au crezut, că e adevărat, tren, tramvai troleu, doar tu nu știi, sau nu vrei să dai funda nimănui, m ai bine ti ai șterge contul pe TPU, că î ți bati joc de noi, mincinoaso.
Băi dementule nici nu ştii scrie nici măcar nu te corectezi. Ce vrei să zici prin fabar? Poate habar Dăă! Şi nu, nu îmi bat joc de voi, se vede că eşti un prost, uita-te pe profilul meu să vezi că eu am peste 100 de răspunsuri folositoare faţă de alţii.
Ţi-e ciudă, că tu nu ai ştiut răspunsul! Recunoaşte că eşti un dement şi jumătate, e o întrebare capcană şi ce nu înţelegi ca nu e niciunul dintre răspunsuri? Degeaba tot le repeţi : tren, tramvai troleu etc. Da chiar vrea să dau fundă, dar nu ţie pentru că tu habarnai care e răspunsul e o întrebare capcană. Pâna la urmă o să dau fundă cuiva până o să aflu şi eu răspunsul ce nu înţelegi fă fraiere.
Şi nu o să-mi sterg contul pentru ca aşa zice un puşti crescut în copaci! Nu îmi bat joc de nimeni, o să dau fundă dar NU ŢIE! Aşteaptă până aflu răspunsul. Şi care e faza dacă nu dau fundă(nu că n-aş da ), eşti vreun obsedat de funde sau aşa ceva? Hai mai taci fă dacă nu ştii numai să bati din gură degeaba!