Ma, as refuza. Nu sant ca orice roman sa accepte daca i se ofera, m-am adaptat dupa straini, putini mai simtiti de fel. Ii zic ca nu imi trebuie pentru ca nu imi lipseste nimic. Daca s-ar oferi ea in catsuit de latex sa stea o noapte sau mai multe nopti cu mine (fiind bombshell) atunci accept oferta.https://www.instagram.com/p/CXyqj6xsDj_ilQHt9uU8B1TRlhCkcCCCl4hci00/
Https://ibb.co/3RcKDtx asa trebuie sa vina la mine. Pacat ca romancele noastre nu au experienta cu latexul. PS - sant atragator la aspect
M-as simti ciudat mai ales ca nu a fost ceva organizat si ea sa vina cu ceva scump, m-as gandi daca nu cumva ma place, adica de ce mi-ar lua tocmai mie dintre toti, mai ales sa se cheltuie, ma gandesc sa refuz sau as intreba-o intre 4 ochi care e faza, mai ales daca nu am avea o relatie wow, cu siguranta daca am fi avut una wow i-as fi luat si eu ceva chiar daca nu era organizat. M-as simti ciudat si daca l-as lua si daca nu l-as lua, m-as revansa in mod evident daca totusi aleg sa il primesc.
Ca la majoritatea intrebarilor raspunsul este: depinde. Daca exista o relatie de prietenie probabil ca as accepta cadoul. Iar daca eu nu am pregatit unul la randul meu, atunci m-as revansa. Dar daca suntem doar colegi si nu prea avem treaba unul cu celalalt, ar fi aiurea, mai ales daca e un cadou scump. In cazul asta nu l-as accepta.
Nu as avea de ce sa ma simt prost din moment ce nu am vreo obligație la ea. Nu as vedea rostul unui cadou scump dacă tipa nu are vreo treaba cu mine. Primul impuls ar fi sa refuz, însă, fiind cadou, as accepta și, la randul meu, i-as cumpara și eu ceva.