Multumesc de sfat, îl voi aplica in cel mai scurt timp
Is de la emotie puternica sau de la anumite substante,poate si de la alergie,deci daca nu iti este frica,daca nu ai emotii puternice in momentul ala,ar putea fi de la alergie,zic nu-s sigur,dar nu vad de la ce altceva ar putea fi.
Cind atingi ceva par,deci praful vine in contact cu pielea, atunci ai o reactie puternica care da un raspuns din partea organismului, ori alte chestii de genul asta.
Curenti de aer etc, la fel ar putea da un raspuns de genul asta, sunete, ultrasunete
Fiorul este provocat de un sentiment puternic cum e frica, daca e întâmpinat și de tremur este anxietate, dar poate fi anxietate și fără tremurat.
Tocmai ce am avut un fior citind o intrebare de pe TPU, nu mi e frica de nimic in acest moment si cei mai multi fiori îi am in baie pe toaleta
Cum se manifestaai exact acel fior? Pai anxietatea nu de manifesta on& on ci când ești pe modul overthink,cand ai proiectii mentale despre trecut și viitor,când ceva te înspăimântă,când te gândești intens la ceva negativ,când îți proiectezi eșecuri,că vei fi ridiculizata,etichetată,evaluată în anumite contexte,când gândești persistent la lucruri negative,la frici. Probabil când ești pe toaleta tte gândești la lucruri negative,pesimiste,la viitor și de aia te ia fiorii. Sau e o senzație neplăcută provocata de frig,dar eu zic că e o ușoară anxietate,frica,emoție intensa. Și eu când merg la toaleta mă gândesc numai la chestii ciudate. Nu mai lua întrebările ad-litteram,nu au corelație cu tine, cu viața ta, cu ce va urma in viața ta, cu destinul tau, cu soarta ta.
Ai grija de tine suflețel mic și frumos
Stai pe telefon dai like-uri pe Facebook,TikTok, orice nu mai sa îți distragă atenția, și o sa vezi că nu te mai ia fiorul.
Gândește pozitiv, ești tânără, ești un copil.
In timp ce stai pe toaleta *
Da dragule tu nu nu te caci sau?
Mai,ți-am răspuns sa stai pe tel sa navighezi pe net,sa te uiți la ceva,sa fie pozitiv ar fi recomandat, și dacă nu te mai ia fiorii înseamnă că, efectiv cauza fiorului este produsa de gânduri negative care se abat, se manifesta asupra fizicului prin tremurat sau frig. Ce spun eu și ce înțelegi tu unde dai și unde crapă
La ora asta trebuia să dormi, e puțin cam târziu pentru tine.
Tot ce poți sa mai aplici este o lumânare la biserica în cazul tău.
A sunat un pic urat, nu folosim acest limbaj, nu e tare exemplar =(
muzicadepoveste întreabă: