| ALM2000RO a întrebat:

Întrebare pentru băieți:
Vă epilați/radeți părul de la subțiori? Cei care o faceți, explicați motivele pentru care o faceți.
Cei care nu, explicați motivele pentru care n-o faceți.
Cei care nu suportați părul de la subțiori, preferați să mergeți să vă epilați profesionist sau să vă radeți mai simplu cu lama de ras, singuri?
Întrebare pentru ambele sexe:
Persoanele care preferați să nu aveți deloc păr la subțiori, ați încercat careva să mergeți la o epilare definitivă pentru asta? Care ar fi dezavantajele și avantajele epilării definitive la subțiori? Ați fi careva de aici hotărâți să vă faceți epilarea definitivă la subțiori? Dar în alte locuri?
Întrebare pentru fete:
Sunteți careva pe forum și din cele care nu se rad la subțiori și care nu au nicio problemă în a avea păr la subțiori? Că din ce știu, e o presiune foarte mare mai ales pe fete să se radă la subțiori (din partea părinților pentru minore, iar în rest din partea societății).
Eu o întrebare curioasă și nicidecum răutăcioasă, pur și simplu sunt curios dacă sunt și fete/femei care nu țin cont de gura lumii și care își lasă părul la subțiori.
Sper că am ales categoria potrivită!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Sunt fete care nu tin cont de gura lumii.Folosesc un aparat de ras de metalic, cu o singura lama (cum avea bunicul) din cand in cand, atunci cand simt nevoia, dar nu zilnic ca alte femei.Isi face treaba mai bine decat alte metode, fara iritatii, e ieftin, la indemana.
Parul are un rol foarte clar definit si e benefic, util. Daca nu era, am fi evoluat toti pana in momentul actual sa aratam ca niste pisici Sfinx.Procedurile cu laser mi se par inutile si scumpe.

Am adus mai multe argumente aici, daca te plictisesti, in discutia cu un nesimtit: https://www.tpu.ro/......ural-also/

Vreau sa subliniez ca daca raspunsurile nu ar fi asa in scarba vis a vis de femeile care nu vor sa arate 24/24 ca niste bebelusi, atunci poate mai multe ar accepta sa vorbeasca despre rutina lor si ar fi o discutie mai productiva, nu una one sided cu raspunsuri numai de la barbati.E dragut daca mai sunt si astfel de intrebari din curiozitate si nimic altceva.Atat timp cat iti gasesti pe cineva care nu da doi bani pe treaba cu parul, indiferent de sexul tau, all is good.

7 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Da,pentru ca asa e normal.Nu poți sta păros la infinit big grin

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu ma epilez, dar îmi rad părul de la subtiori vara deoarece port tricouri și nu vreau sa se vada. Consider ca epilatul (gen sa scoti radacina) e un pic exagerat.

| darrio2007 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Si care ar fi problema daca s-ar vedea? Una e la un barbat alta la o fata/femeie.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru darrio2007):

Nu stiu daca as putea-o numi "problemă". E mai mult vorba de preferințe personale. Încă de la varsta pubertatii cand mi-a crescut par sub brat imi era rusine cu el. Diversi oameni au diverse preferinte presupun

| UserRo10 a răspuns:

Da, folosind lama de ras destul de frecvent. Ajuta vara sa fie zona aerisita si sa nu se dezvolte mirosuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| stephc a răspuns:

Eu unul ma rad pentru ca e destul de deranjant mai ales ca e vara si transpiri si miroase ca naiba chiar si daca faci baie frecvent