Pai evident ca exista mereu cineva acolo, in lume... care sa te considere urat si cineva care sa te considere frumos. Asta este situatia si nu poate fi schimbata.
De asta, nu ar trebui sa ne intereseze prea mult, deci ca raspuns la intrebare, nu prea. In general nu prea ma afecteaza daca cineva imi spune ceva rau.
Legat de a doua intrebare, este una foarte buna. In principiu, cred ca si in cazul multor baieti, cred ca asta ar conta mai mult, atat timp cat fetele ii plac, ce conteaza baietii?
Numai bine ^_^
Pai e normala asta:
"atata timp cat ma plac fetele ce-mi pasa mie de opinia unor baieti".
Normal ca nu ma afecteaza remarcile negative de la baieti, nu are de ce, doar daca-s gay, atunci da, m-ar afecta.
"Va pasă dacă alti baieti va consideră fie urâți, fie alte caracteristici negative la adresa infatisarii voastre?"
Nu. De fapt, baiat sau fata... tot nu.
Nu, acum depinde dacă îmi oferă o critica constructiva nu am treabă. Chiar apreciez.
Cred că atunci când ești frumos, înalt, fie faci sala și arăți mai bine decât majoritatea. Sau orice chestii superficiale cum ar fi daca ai bani și te afișezi cu ei, atunci o să primești mult hate Mai ales de la același sex.