" Îmi e dor de fostul" sau cuvântul "fostul" în contexte "nefirești".
Dar ce, e așa greu să ai o discuție cu un tip și să îi spui sincer și direct că nu este genul tău?
Sinceritatea ajută mult, scutește timp și poate ajuta omul respectiv să nu aibă anumite impresii greșite.
Oare sinceritatea CHIAR ajuta? Fara sa lezeze?
Gen, ii spun " ok, recunosc nu am prieten dar pur si simplu nu imi placi? "
Ii dai de înțeles, trebuie sase retragă pana la urmă.
"Sunt trans", "sunt pocaita", "Cand ma ceri?" "Cat castigi?" "fostul facea, dragea"
Prima nu merge deloc cunoscundu-ma personal ( acelasi sat ), nu prin intermediul internetului, asfel incat la prima intalnire sa nu stii la ce sa te astepti
De ce i-ar speria asta pe barbati?! Cel putin, in filme este foarte prezenta ideea iubirii intre : bogat, saraca; dracul si sfanta...
Si un Drac vrea o sfanta, dar da, una care sa faca sex non-stop
Pe ultima am folosit-o si chiar am speriat pe cineva
Dar niste replici banale, care atunci cand el baga replici de acatat, raspunzandu-i " sa-i inmoie pe loc macaroana?! '
Spune-i ca esti zoofila si cel mai probabil o sa-si piarda interesul, desi nici asta nu garantez.
Este cea mai cea mai dureroasă întrebarea una din cele mai dureroase întrebai pe care le citesc. Stau și ma intreb ce tear opri sa fi sinceră cu el? Ce tear opri să-i spui cu Adevărat ce faci mai exactă? Dece vrei să-l rănește in halul ăsta? Preferi să-l rănești in halul ăsta in loc sa recunoști Adevărul ca ai pe alt cineva de ce te joci cu inima așa? Nu-ți este frică de Dumnezeu puțin măcar? Nu te gândești puțin măcar ce va simți el prin comportamentul tău față de el sk vorbele pe care il vor marca pe viață? Ești un mostru de ființă nu vei primi de la niciun bărbat Adevărat raspunsurile la așa întrebări bolnave și sadice.
Top G Forever onur.
Iti dau un replay raspunsului tau ci pentru ca ma afecteaza parerea pe care ti-ai facut-o despre mine! Chiar deloc! Suntem niste necunoscuti pe un site de Q&A! Ci pentru ca ti-ai facut o parere total gresita despre mine! O parere bazata pe o singura intrebare, fara a cunoaste si caracterul barbatului in cauza! Mai mult, tu personal imi pari un baiat cu suflet bun ( parere pe care mi-am facut-o pentru modul in care ai raspuns de-a lungul timpului si altor intrebari de-ale mele! ) - se vede ca ai fost ranit de cineva, cineva care probabil nu ti-a meritat dragostea...
si da, daca nu imi place de un baiat il refuz politicos, iar daca am pe altcineva ii spun frumos, nu imi place sa imi bat joc de inima si sentimentele unui barbat sincer!
Totusi, unii isi merita soarta!
Si nu mai spun mai mult pentru ca si eu am ranile mele!
Asfel spus, ii refuz intr-un mod mai dur DOAR pe cei care ma ranesc sau ar putea sa o faca!
Doar oamenii din păcate îi numes oamenii falși sadici lași și cu 2 fețe face ce vrei tu sa faci Dacă vrei sa scapi ușor de un bărbat sau in băiat Fi sinceră fi Adevărată fi corectă nu minți nu fi falsă nu înșela nu folosi jocurile astea de copii pe el și nici cu inima nimănui nu te juca in halul asta căci există un Dumnezeu el vede el aude apoi sa nu te întrebi de ce Doamne...
Top G Forever.
Nu am nimic cu femeile cu fetele cu mămicile nu ma înțelegeți greșit femeilor fetelor mamicilor. Da pe mine ma deranjează caracterul si genul ăsta de femeie care preferă să-și bată joc in loc sa fie o femeie reală o femeie sinceră o femeie cu caracter Adevărat loială sinceră o femeie o fata Adevărată care să poți avea încrede cu Adevărat da cu Adevărat nu săte vîndă înlocuiască înșele și sa facă jocuri d-astea nimeni absoslut nimeni nu trebuie tratat așa fie femeie sau bărbat.
Top G onur Forever.
nyoentox2002 întreabă: