Prostie : ''un barbat adevarat nu ar face asa ceva niciodata '', poate acel barbat nu a tinut la sotia si copilul sau, oricine iubeste ar plange stai linistit.
Buna.
Daca iubesti cu adevarat, lasi orgoliul de mascul alfa la o parte. Nu ai cum sa nu fii afectat de un asemenea eveniment. Eu as plange si daca nu ar fi din familia mea, e teribil....Ma scuzati, eu sunt fata! Acum, ce sa zic, sunt unii mai interiorizati care vor plange cand nu vor fi vazuti. Dar sa ai o asemenea afirmatie ca barbatul in cauza inseamna mandrie excesiva, insensibilitate, prostie si toate pentru nimic.
Asta e parerea mea.
Barbat cand iubeste, iubeste cat o mie de femei impreuna, nu e adevarat avem si noi sentimente suferim mai mult, mai mult in tacere, suferim si noi, plangem in tacere ca sa aratam ca suntem puternici
Sunt fata, dar totusi am sa raspund. In primul rand plansul nu este o dovada de slabiciune, sau iti scade din barbatie. Oamenii slabi isi ascund sentimentele. Daca barbatul acela nu a plans probabil e el o persoana care nu se exteriorizeaza, dar cu siguranta sufletu lui era terminat. Am vazut barbatii plangand si nu vad ceva rau in asta, sau slabiciune. In viata sunt momente cand ai nevoie sa plangi indiferent daca esti barbat sau femeie.
Evident ca as plange, am plans si cand m-am uitat la Lista lui Schindler, dar mai daca as pati asa ceva. Nu judec pe nimeni, fiecare suporta durerea in felul lui, dar faptul ca plangi nu te face mai putin barbat, iar cel care nu o face din acest motiv este complexat probabil
Înseamnă că nu ai inimă. Daca mama ta ar fi insarcinata cu un copil si cand sa nasca ar muri si ea si el.Tu ce ai face? Ai rade?
Aici vorbim despre barbati. Daca as fi barbat nu as face-o.
"Oamenii slabi isi ascund sentimentele." serios? daca tatal tau sau iubitul tau ar plange la fiecare telenovela tot barbatii ar fi?
Da, oricum toti considera ca femeile sunt super fragile si plang si din cel mai mic lucru. A ales sa nu plângă nu din motiv ca nu ii place sa-si arate sentimentele, ci doar femeile sunt fragile si nu se mira de cele întâmplate. Conidera ca un barbat nu trebuie niciodata sa plângă, si daca ar face-o ar fi un fatalau.
nu intru in detalii, dar crede-ma, depinde cum ai fost crescut
Ti s-a bagat pe gât ideea ca femeile sunt slabe fragile, bune de nimic, inutile, nu-i asa?
Cine stie. daca nu as fi fost crescut de o femeie ca mama mea poate credeam la fel. ea a fost o femeie indipendenta toata viata ei, fata de multe din ziua de azi care nu trec peste 18 ani si deja vor unu cu bani ca sa nu munceasca toata viata.
Să știi că în foarte multe cazuri bărbații sunt mai sensibili ca multe femei, aici vedem rezultatele și din artă. Eu aș plânge și e complet normal acest lucru. Dacă ești bărbat nu înseamnă că ești automat un psihopat fără sentimente. E foarte normal ca un bărbat să mai și plângă.
Dacă tu consideri că unul care are suflet este fătălău înseamnă că ești doar un frustrat, fără supărare. Din păcate mulți nu-s în stare să își exteriorizeze sentimentele și în a îți exterioriza sentimentele nu reprezintă o slăbiciune ci un mod minunat de a îți arăta comoara din interior. Dar la mulți această comoară lipsește și pentru ei noțiunea de viață își pierde din rost și din sens.
Lumea mea e departe de a fi perfecta. nici nu cred ca exista asa ceva
Nu. Sunt un individ care consideră că cel mai bun și frumos mod de a trăi este acela de a simți lucrurile cu o intensitate cât mai mare(nu exagerat de mare). Acum sunt două variante. Ori ești un individ rece, care nu simte mare lucru, și care din perspectiva mea își diminuează plăcerea pe care i-o oferă viața ori simți dar încerci pe cât poți să ții în tine ceea ce simți ceea ce la un moment dat va ajunge să te macine extrem de tare pe interior. Exteriorizându-ți sentimentele te eliberezi de ceea ce e negativ și acaparezi ceea ce este pozitiv(și din punct de vedere medical nu e recomandat niciodată să ții în tine tot). Degeaba trăim dacă nu simțim... Până și durerea este un lucru bun pentru că te face să simți că ești viu, iar exteriorizând-o te face să o diminuezi. Te-ai întrebat vreodată de ce ai atâtea picturi pe care să le admiri și cărți pe care să le citești? Foarte multe sunt o formă de exteriorizare a trăirilor și sentimentelor autorului. Vorbim de artă acum și putem afirma că și viața cu toate aspectele ei este artă atunci când suntem capabili să ne transformăm sufletul într-o prismă cât mai puțin pătată în așa fel încât să lase lumina care trece prin ea să se transforme în cât mai multe culori. Fără sentimente acea prismă ar fi complet opacă și sechestrându-le în întuneric nu facem decât să ne facem nouă rău. Eu voi alege mereu să fiu cât mai eliberat de aceste lucruri și să îmi fac acele culori să radieze cât mai tare, atât în mine cât și în exterior. Pentru asta trăiesc. Fiecare are principii diferite de viață și are un caracter diferit, indiferent dacă e femeie sau bărbat. Eu pot să spun că sunt mândru de cum sunt din acest punct de vedere. Unii mă pot considera un fătălău, dar puțin îmi pasă. Eu îi compătimesc că nu pot fii și ei la fel ca mine ca să vadă adevărata frumusețe a vieții.
Unii le pot considera așa, alții le pot considera o piesă extrem de importantă care să îi formeze ca întreg. Femeia are și ea un suflet, femeia care iubește un bărbat ar trebui apreciată de acesta și iubită la rândul ei. Sunt bărbați care chiar pot iubii puternic și respecta enorm o femeie. Tu crezi că o relație bazată doar pe bani și pe sex este mai frumoasă ca una bazată și pe dragoste? Eu zic că nu. Iar un bărbat care își iubește cu adevărat femeia va dori ca aceasta să îi fie alături până la sfârșitul vieții și va spera să îl însoțească și după aceasta. Un bărbat care își iubește cu adevărat femeia o va vedea pe aceasta ca cel mai important lucru care i s-a întâmplat vreodată. Probabil o să spui că astea se aplică doar în povești sau filme prea siropoase, dar se poate dacă crezi cu adevărat în dragoste și în persoana de lângă tine. Probabil ești femeie...Probabil nu ai fost apreciată pe cât ar fi trebuit...Dar trebuie să știi că ești mult mai importantă decât poți să știi pentru cineva acolo și pentru toți cei apropiați ție. Doar trebuie să crezi în tine și să te apreciezi mult mai bine la adevărata ta valoare. Nu ești doar o femeie, ești un om cu un suflet și cu gândire. Te asigur că sunt mulți "fătălăi" ca mine care pot aprecia cu adevărat o femeie și e alegerea ta dacă îi apreciezi pe ei sau pe cei care nu dau doi bani pe sufletul tău ci dau niște zeci sau sute de lei sau o vrăjeală pentru a te folosi doar ca pe un obiect sexual sau mai știu eu din ce interese. Eu atât am avut de spus pe acest subiect. Încearcă să îți modifici puțin mentalitatea, e spre binele tău, te asigur.
c4nd4leante întreabă: