cami
| cami a întrebat:

Intrebare pentru cei care s-au situat pe locurile IV-X. Voi ati primit cumva vreo carte? Ca eu nu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștită, nici eu nu am primit absolut nimic, sincer!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca ai incerca sa-ti folosesti un pic din creier, poate ti-ai da seama ca e, practic, imposibil sa primesti cartea fara sa-ti fi cerut cineva adresa. Cam cum crezi tu ca ar putea sa ti-o trimita?
Think!

ardnaxur1961

@Otonis, un cuvant:laptop! Think!
Nu prea vad ce are IP-ul cu adresa de corespondenta, dar...in fine.

ardnaxur1961

Revelatie!

De-aia merge site-ul parca sta de ceva vreme! Raluca se chinuie sa afle, dupa IP, adresele celor 10.

cami
| cami explică:

@ardnaxur1961, de unde pot eu sa ghicesc, care sunt discutiile celorlati cu Raluca?

| hândel a răspuns:

@ardnaxur1961, 2 litere, IP. "Think!" laughing

| hândel a răspuns:

@ardnaxur1961, ia hack-uieste putin TPU-ul, daca te simti in stare, sa vezi atunci cum da de tine echipa TPU, chiar si fara sa-ti ceara adresa. Si ce relevanta are faptul c-ai laptop? Si eu am 2, dar sa stii ca tot un ip primesc pentru. fiecare dintre ele cand le conectez la internet. Si prajitorul de paine daca-l conectez la internet va primi automat un ip, fara de care nu va comunica cu alte ip-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar nici nu vreau sa primesc ceva. Eu am ajuns pe locul patru datorita voua, a celor care m-ati votat. Deci nu merit nimic, meritul este de fapt al vostru. Multumesc happy