Uite, eu trebuie sa fac nunta la anul in septembrie. Pana acum ne-au dat parintii lui 8 mil si am mai pus eu 7 mil si am dat avansul la restaurant. Dar trebuie sa incepem sa punem bani deoparte deacum, numai ca nu stiu daca o sa reusim, pentru ca eu sunt inscrisa la master si trebuie sa dau 25 mil (trebuie sa recunosc ma ajuta bunicii la taxa) si el are anul asta licenta si...trebuie bani in stanga si in dreapta, plus ca are si rata in banca pentru masina. Nu stiu ce o sa facem, pe sora lui au ajuta-o lasand-o sa stea in apratament fara sa plateasca nimic, nici macar mancare, eu din contra trebuie sa o ajut pe mama ca are o pensie de 5 mil si nu poate plati totul singura. Deci din salarul meu "mare" nu raman cu nimic. E foarte greu, mai ales cand vezi ca se fac diferente. Sper sa reusim sa facem ceva pana la urma.
O sugestie doar atit indiferent de parinti binevoitori.Nu primiti din partea nimanui nimic decit participarea la nunta.Fi-ti, spre binele vostru, singurii coordonatori fara amestecul nimanui pentru ca, chiar daca vi se va da oricite asigurari ca totul e dezinteresat, va spun sincer ca totul este, daca nu sa cumpere pe amindoi, macar pe unul singur si asta este cel mai serios motiv de dezechilibru intre doi tineri. Vorbesc din experienta. Daca nu aveti posibilitatea materiala va rog din suflet ramineti la posibilitatea sentimentala si traiti pina la capat chiar cu riscul sa nu fiti intelesi...
Ubyta2000 întreabă: