| mODIN a întrebat:

Intrebare pentru cei ce s-au mutat in capitala din orase mici si medii: cu ce v-a fost cel mai greu sa va obisnuiti?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu m-am mutat, dar atunci cand statusem mai mult acasa, intr-un oras mic, ma apuca anxietatea cand mergeam in orasele mari si ma loveam de aglomeratie, trafic rutier mult mai periculos, caldura, boschetari si ideea ca probabil se vedea pe mine ca nu sunt obisnuit cu "civilizatia" laughing
Pentru cei care vin de la tara, si traiul la bloc este un pic socant; ei nu stiu sa faca liniste, si nici nu-s obisnuiti sa auda pasi si alte sunete prin pereti, zi si noapte. Adica trebuie sa le explici ca daca vorbesc la 2 noaptea la telefon, pun muzica si bat snitele, trebuie sa o faca pe varfuri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți spun eu - de la cam 3 km de la Universitate este COMUNA București că numai provinciali sunt indiferent că sunt blocuri noi, blocuri vechi sau case.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Nu m-am mutat in capitala. Dar merg destul de des. Sincer, nu ii inteleg pe cei care se plang. Transportul in comun este bine pus la punct in comparatie cu orasele medii. Ca in cele mici e inexistent. Nu as circula cu masina in capitala. Se circula inconstient, obraznic. Piata agroalimentara e mai ieftina decat la noi. Spectacole pe alese. M-as acomoda foarte usor. Poate cu lipsa apei calde si a caldurii m-as acomoda mai greu.