anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru cei de peste 25 + ani, necăsătoriți și fără o situație amoroasă stabilă:

Cum ați ajuns în situația asta?

Cum vă sunt zilele? / cum va trăiți viața de zi cu zi?

În cazul în care ați avut totuși pe cineva până acum, credeți că totuși mai bine singur?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu am vrut înainte de toate să îmi termin studiile. După Universitate, am vrut să am lucrurile de bază.Am vrut un loc de muncă.Am vrut să am casa mea.Am vrut să am mașina mea.Acum,când le am,mai vreau doar un bărbat lângă mine, pe termen nelimitat. Oamenii de azi nu mai știu de principii, de respect, nu mai știu ce înseamnă o relație adevărată.Și în cazul ăsta, da.Mai bine stai singur/ă, până găsești ce trebuie. Între timp, viața decurge normal, timpul trece, poți găsi activități interesante pe lângă muncă și de unul singur.
Seară frumoasă!

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu cred ca este mai bine singur in general, consider ca este mai bine singur decat intr-o relatie toxica care nu functioneaza, unele zile sunt bune, unele seri mai grele, sarbatorile si mai grele cand esti singur, in cazul meu, dar sunt stari trecatoare, tinem steagul sus si mergem inainte, nu e timp de stat in loc.

| RAY a răspuns:

Răspunsul e simplu,aspectul fizic - înălțimea mica,îngrășarea,timiditatea și adhd, depresia, anexitatea generala + nu am casa, nu am mașina scumpa + nu prea am banii, eu unu consider că femeia oferă doar vaginul ei și trădare și minciuni multe, prefer sa stau singur nu că îmi doresc dar nu ai cu cine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

... eu unu consider că femeia oferă doar vaginul ei și trădare și minciuni multe, prefer sa stau singur nu că îmi doresc dar nu ai cu cine "

E clar și DE CE nu ai pe nimeni!
Gândirea asta îndepărtează pe oricine!

Poți fi și Brad Pitt, tot singur rămâi!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi confirmi ce am scris

| relian a răspuns:

La fel ca si cei casatoriti care au divortat si acu is singuri.Multi oameni sunt singuri, pentru ca fiecare cauta altceva.Barbatii vor femei sa arate bine si sa fie si familiste, femeile cauta barbati mortali, daca se poate si cu ceva situatie, uite asa tot asteapta poate poate cade ceva stiuca la cirlig laughing

Din ce am observat femeile is cele care au pretentii mai mari, ele se uita la fata unui barbat, daca nu o atrage, daca nu este aratos, restul e deja istorie, altul la rind, ori nu-i curioasa.

Tu parca, daca nu gresesc, gasise unu pe acolo prin zona ta de care ti-a placut, ce s-a intamplat? Adica nu mai stiu exact pe unde l-ai intilnit in tren sau nu mai stiu, dar sigur ai avut tu o intrebare pe subiectul asta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cum adica situatia asta? Vorbesti de parca sa ai 25 ani si sa fii singur e un handicap. Nici nu are rost sa-ti raspundem la asa intrebare

| RAY a răspuns (pentru Furnicuta000):

Un handicap social este

| mODIN a răspuns:

Sunt trei intrebari aici:

1. Pai, nu e deloc o situatie anormala pe aici. Stiu o singura persoana de varsta mea care e casatorita, iar relatiile de obicei vin si pleaca.
2. Cum si-o traieste toata lumea: trezit de dimineata, mers la munca, seara mai faci curat prin casa, mai gatesti, mai citesti ceva; apoi o iei de la capat.
3. Am avut mai multe relatii, dar le-am incheiat pentru ca nu mi se parea ca as putea trai cu persoana respectiva restul vietii.