| JasonMcCann a întrebat:

Întrebare pentru cei din Galați:
Înafară de casa de lângă modern, cea de lângă grădinița Tedi și clubul Toto mai știți și alte locuri care cică sunt bântuite? Eu am trecut pe lângă casa de lângă grădinița Tedi și mi se părea complet normală, nu m-am apropiat prea mult. La clubul Toto nu am fost, în schimb la casa de lângă modern am și intrat dar foarte puțin pentru că ne-a zis unul că poliția mai trece pe acolo.Cel mai mult m-a atras moșul ăla care vorbește singur și care în trecut cică a spânzurat-o pe soția lui... Mie o prietenă care are întâmplări destul de ciudate, mi-a mai povestit că ea a intrat aproape in toată casa și a și vorbit cu el.
Voi ce știți despre locurile astea?

2 răspunsuri:
| Annemari3 a răspuns:

Nu stiam ca prin Galati sunt asemenea locuri.Eu sunt din Braila, chiar daca nu mai dau pe acolo fiind in strainatate mi-ar placea sa "vizitez" locuri asa.

| JasonMcCann explică (pentru Annemari3):

Pai eu m-as duce mai des daca nu ar fi politia pe acolo... Mi se pare foarte interesanta casa, dar la etaj nu m-as duce pentru ca mai mult de jumate de etaj e cazut si eu chiar nu vreau sa cad, mai ales ca sunt impiedicata. Iar in partea cea mai inalta cica sunt satanisti pedofili.-.