Cele mai tari cupluri sunt: SasuSaku; Naruto si Hinata; Shikamaru si Temari; Ino si Gaara[nu stiu daca e unu adevarat dar imi plac impreuna]; Pein si Konan; Neji si Ten Ten=p~![asta e preferatu meu] cam atat.
Vino si alaturate Comunitatii de Romani din New World.
Romania are nevoie de tine!Hai Romania!
http://www.erepublik.com/en/referrer/lostROsoul
Deci...sasuke+sakura, naruto+hinata, shikamaru+temari, ino+sai, tenten+neji, pein+konan, karin+suigetsu si cam astia ar fi, ma rog nu prea cred in cuplurile de personaje negative cum ar fi pein+konan sau karin+sugetsu, dar asa sunt facute sa para in serial... sa fim seriosi karin+sasuke= absolut imposibil si daca ma gandesc mai bine nici karin+sugetsu nu prea au sanse, adica nu se inteleg de looooc, daca ne gandim mai bine nici unul din cuplurile de mai sus nu sunt asa ca astia doi, complicat, eu sunt pentru sasusaku, naruhina, shikatema shii inosai, scuze my oppinion, dar astia au cele mai mari sanse sau cel putin asa vreau eu si altii by DyDy
Sincer Ciprian nu mi se pare potrivit cuplul naruto si sakura pentru ca sakura ii indragostita de sasuke. Mi se pare mai potrivit naruto si hinata pentru ca hinata il respecta, nu zic ca sakura nu
AlexXxKiiddxD întreabă:
RAY întreabă: