Cu cine? Te referi la o fata sau daca ramane de partea raului sau a binelui. Daca te referi la primul caz, nu se poate spune exact. Daca te referi la al doilea, atunci Sasuke va ramane de partea raului si Naruto de cea a binelui. Dar cred ca te refereai la fete. Oricum, acum ca Hinata si-a dezvaluit dragostea pentru Naruto, are sanse cu el, iar Sasuke va ramane un singuratic. Ramane sa vedem.
Nu sunt prea sigura. Cred ca nici Kishimoto nu stie prea bine (ceea ce spune multe avand in vedere ca el e autorul) dar dupa ce am vazut Naruto Shippuden exista unele sanse ca Naruto sa ramana cu Hinata (ceea ce si sper sa se intample). Cat despre Sasuke... habad n-am.
Am vazut pe internet un filmulet in care Kishimoto spunea ca nu s-a gandit inca la un cuplu al serialului. Spunea ca nu-i place deloc ideea NaruHina si ca cel mai mult din tot serialul il prefera pe Sasuke. A spus ca se gandeste ca SasuSaku este destul de potrivit pentru serial si ca o sa vorbeasca cu alti colegi in legatura cu asta. Nu stiu cat e adevarat, dar eu una imi pun sperantele in asta
anonim_4396 întreabă:
ღElyaღLoveKpop întreabă: