Pai, nu ma intereseaza starea materiala. Eu, cu toata sinceritatea mea, as alege fizicul, inteligenta si caracterul. Trebuie sa ai o relatie [ una de petenie] buna cu acel baiat, sa aveti poate chiar si ceva in comun. Dar nici cand vrea sa spuna ceva, sau sa scrie ceva sa vad eu ca e analfabet, sau alte chestii. Am experienta, prin cate am trecut ...nici nu stii. Eu sunt inteligenta [ nu ca am IQ-ul mare], dar nu sunt nici analfabeta, stiu sa vorbesc corect gramatical.Asta este raspunsul meu pentru tine! Funda?
Avand 16 ani nu prea are de ce sa ma intereseze starea materiala, mai ales ca nu sunt genul de fata care sa-si cumpere 100 de chestii inutile sau care sa faca mofturi. Aleg inteligenta si caracterul desi si fizicul este pe un loc important pentru mine. Nu-ti imagina ca vreau nu stiu ce blond cu ochi albastri si cu cuburi pe burta. Trebuie sa-mi placa trasaturile fetei, daca imi plac alea si daca nu esti gras esti perfect dpdv fizic.
Fizicul si caracterul,ca daca-i prost, putem invata impreuna, ca nici eu nu-s nu stiu ce geniu . Adica nu intelege gresit, sunt inteligenta, dar nu asta ma intereseaza la el.
Off multe multe multe greseli..Majoritatea fetelor normal ca aleg Fizicul+Inteligenta
Este perfect adervarat ca daca nu ai si compatibiliate atunci nu exista nici o cale de convietuire. sunt persoane cu care pur si simplu nu am nici o afinitate si cu care nu am ce vb
M as bucura sa fie un raspuns sincer ca nu prea am mai intalnit tipe care sa puna pe 1 loc inteligenta si caracterul in detrimentul banilor
Inteligenta si caracterul, dar asta nu inseamna ca o sa si alegem de aia care nu se ingrijesc si ies din casa cu le tuna lor! Cel putin mie nu imi pasa partea materiala pentru ca poate fi sarac sau nu foarte bogat, dar dragut de treaba, inteligent sau bogat si cand isi deschide gura vai samar de el!