Salut,eu îl apreciez foarte mult pe partenerul meu pentru că asta face şi el, încercăm în fiecare zi să ne bucurăm de lucrurile mici.Eu nu am nevoie de nu ştiu ce cadouri, sunt mulţumită că îmi este alături în fiecare zi şi mă susţine în tot ceea ce fac. Apreciez foarte mult că se gândeşte la mine şi sunt sigură că orice nu s-ar întâmpla îmi va fi mereu alături.
Inteligenta, personalitatea, educatia, simtul umorului, gradul de interes pe care mi-l acorda, aspectul fizic, modul cum se comporta cu mine si cei din jur.
Sinceritatea =cum asa ceva nu exista,apreciez inteligenta, gandirea critica, frumusetea, simtul umorului, dar in lipsa sinceritati nu as sta cu nici o fata doar pentru o aventura
Frumusețea, dimensiunea ăluia dintre picioare, grosimea portofelului, numărul de carduri/conturi...
Poate și inteligența, felul în care se poarta, cum vorbește...
Păi,nu toate iubesc cu sufletul, dar cu c***l.
Așa e
Simtul umorului, si faptul ca e o persoana pasionata, curioasa, inteligenta si comunicativa. N-as putea sa stau langa un om lenes, care n-are niciun hobby si pierde vremea aiurea sau n-are planuri de viitor, un scop pentru care sa munceasca.
Bună seara, bine punctat asa este
Inteligența, caracterul, personalitatea, fidelitatea, educația, bunul-simt, responsabilitatea, ambitia, viziunea despre viata, gandurile mărețe, feminitatea.
Lol nu degeaba ai numele ala
Tu ce vrei
Nu sunt fiinta supanaturala dar asta apreciez restul e trecator
Nu mai spune. Pe tine nu te atrag femeile care arată bine? Ești orice, dar nu heterosexual
Aspectul fizic se duce sufletul ramane
Ăsta-i argument pentru oamenii urâți ca naiba, pentru ca să se autojustifice. Da recunoaște că ești un frustrat. Și apropo, sufletul e un lucru căruia nimeni, absolut nimeni nu a reușit să-i dovedească existența
Bine, hai să ne calmăm. E seara de ajun
Este parererea dumneavoastră și nu sunt frustrat dovada EXISTENTEEI SUFLETULUI exista inca ded la creatie
Nu multumesc nu sunt pe invers am partenera
Dumneavoastră? Zici că am 100 de ani
adelina682 întreabă: