Cel rai te pot lasa cu ochii in soare de foarte multe ori, nu cred ca sunt asa hotarati pentru ei conteaza f mult anturajul asa ca daca il va suna un prieten la miez de noapte sa mearga la o bere te asigur ca o va face nu se va mai gandi la tinedar in orice caz orice baiat"rau"poate deveni si bun:*
Mie nu imi plac baietii "rai". te lasa balta cand itit e lumea mai draga si pentru ei prietenii vor fi pe primul loc ever. si dk intr`adevar se indragosteste de tine nu mai scapi de el. si poate ca in primele luni nici nu iti doresti asta, dar apoi te vei plictisi. Si gandeste-te cate chestii ilegale fac acestia, poate va veni o zi in care ai sa il pierzi sau mai rau te poate baga pe tine la inaintare [adica poate sa dea vina pe tine]. Eu ii prefer pe cei cuminti si siguri, nu foarte cunoscuti. Sa imi placa doar mie, nu ma intereseaza ce cred altii, si consider ca e o prostie sa te cuplezi cu un baiat doar pentru ca sunt cateva innebunite dupa el, la un moment dat iti vei da seama ca nu e ceea ce cautai. Cam asta e parerea mea.
anonim_4396 întreabă: