Spre rusinea mea, da.A venit maica-sa apoi la mine ca nu mai vrea fica-sa sa iasa din casa.
Motivul? Gelozie de copil prost.S-a intamplat acum mult timp oricum.
Da, zi de zi mă bat. M-am bătut chiar şi corp`la`corp cu ea din diverse motive, câteodată, numai când o văd îmi vine s-o iau la luptă.
Da.Am avut o colega mai proasta si mai panarama,ca sa ma exprim frumos,si,pur si simplu,cauta motive sa se ia la bataie cu mine pentru ca "altadata nu va mai avea ocazia" si spunea ca am injurat-o,ca am barfit-o,etc.
M-am dus la magazin si atunci cand m-am intors, a venit cu toata scoala dupa ea(deh, ca sa aiba spectatori!)si ne-am luat la bataie.
Da.eu vorbesc cu prietenul unei colege de ale mele si ea este f geloasa.dar nu vrea sa inteleaga ca noi suntem buni prieteni si il cunosc mai de mult.si facea crize si se spargea la mine in figuri de vedeta .m.am enervat si am inceput sa sar la bataie.[tin sa mentionez ca are o problema la dinti si am adus clestele la scoala si cred ca chestia asta a infuriat.o])...
Da eram la scoala intr-o pauza si urma sa vina ora de sport,eu fiindca nu aveam buzunar la trening ia-m dat ei sa-mi tina telefonul si ea a vbit prin mesaje cu prietenul mew si se dadea drept mine si la injurat,ma simteam najpa avand in vedere ca chiar il iubeam, si am luat-o la bataie, dar am ajuns la director.nah se mai intampla din atea:*
RAY întreabă: