Eu imi pup prietenele pe obraz si le imbratisez; nu le spun 'te iubesc' pentru ca nu simt sa le spun acest lucru, dar daca as simti nu as ezita. aiurea. nu stiu depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile. daca totul este sincer e ok, dar daca implica falsitate, da e cat se poate de aiurea.
Se pupa si cand se italnesc dar mai ales cand se despart, deparca a doua zi nu s ar vedea
Da, e cam aiurea, mai ales cand o fac mereu. Mi se pare ok sa-si declare sentimentele, dar nu zilnic. Mai rar e mai bine. Asa, pare...fortat si fals.
Mi se pare aiurea sincer Vorba lu' radu Si totusi daca tu nu esti asa nu esti obligata sa faci asta Ok tin la tine ca la o prietena da nu iti zic in fiecare minut asta
Cu prietenu e alta chestie da asa intre fete e aiurea... e ca si cum ai vedea 2 baieti pe strada ca se pupa de mama focului ba frate te iubesc.Bine la baietii e chiar absurd dar si la fete
Inainte si mie mi se parea aiurea, chiar penibil. Insa acum si eu cand ma intalnesc cu fetele ne imbratisam si ne pupam pe obraz, poate acum mi-am schimbat opinia fiindca mi-am schimbat si gasca din care faceam parte. Dar faza cu te iubesc nn'o fac.
Dar chestia cu imbratisatu' si pupacitu' n'o fac numai cu fetele.
La inceput ziceam ca fetele care se "iubesc" toata ziua sunt pitipoance, care de fapt se vorbesc pe la spate
Bafta.
E un trend treaba asta eu doar le pup pe obraz si atat. dar cand vad ca altele isi urla in gura mare te iubiiiiiii si suriii meaaaa:X si isi spun in tot felul`. mi se pare madareala si tampenie
sau poate ca sunt eu mai diferita asa un pupic de bun ramas sau at cand se intalnesc da. e ok. da nu "iubireee" pe fata. care stim cu totii pana la urma ce e.
Toate prietenele mele fac asta... LoL...
E chiar aiureeaa!
Nu suport asta!
Mai ales ca majoritatea(de fapt toate) se prefac...acu` se pupa la o jumate` de ora se injura,,,,,
Thembele!
Cristina2008 întreabă: