| Dyingfetus a întrebat:

Intrebare pentru fete:
Voi cand va intalniti cu prietenele voastre va imbratisati, va pupati pe obraz, va spuneti te iubesc etc?
Nu stiu.Toate prietenele mele fac asta, dar eu nu suport sa le vad cum se saruta cu altele, si isi zic intruna te iubeeesc te iubeesc!straight facestraight faceMi se pare aiurea. Voua?

9 răspunsuri:
| →s ♥ ą← a răspuns:

Nu.ptr ca si eu fac asalaughing)

| Anecherry a răspuns:

Eu imi pup prietenele pe obraz si le imbratisez; nu le spun 'te iubesc' pentru ca nu simt sa le spun acest lucru, dar daca as simti nu as ezita. aiurea. nu stiu depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile. daca totul este sincer e ok, dar daca implica falsitate, da e cat se poate de aiurea.

| SEAL a răspuns:

Se pupa si cand se italnesc dar mai ales cand se despart, deparca a doua zi nu s ar vedea

| PisicaAristocrata a răspuns:

Da, e cam aiurea, mai ales cand o fac mereu. Mi se pare ok sa-si declare sentimentele, dar nu zilnic. Mai rar e mai bine. Asa, pare...fortat si fals.

| oni a răspuns:

Si mie

| Ros3Blu3 a răspuns:

Mi se pare aiurea sincerbig grin Vorba lu' radubig grin Si totusi daca tu nu esti asa nu esti obligata sa faci astastraight face Ok tin la tine ca la o prietena da nu iti zic in fiecare minut astastraight face
Cu prietenu e alta chestie da asa intre fete e aiurea... e ca si cum ai vedea 2 baieti pe strada ca se pupa de mama focului ba frate te iubesc.Bine la baietii e chiar absurd dar si la fete big grin

| nobody_9468 a răspuns:

Inainte si mie mi se parea aiurea, chiar penibillaughing. Insa acum si eu cand ma intalnesc cu fetele ne imbratisam si ne pupam pe obraz, poate acum mi-am schimbat opinia fiindca mi-am schimbat si gasca din care faceam parte. Dar faza cu te iubesc nn'o faclaughing.
Dar chestia cu imbratisatu' si pupacitu' n'o fac numai cu fetelehee hee.
La inceput ziceam ca fetele care se "iubesc" toata ziua sunt pitipoance, care de fapt se vorbesc pe la spatehee hee

Bafta.

| cosima11 a răspuns:

E un trend treaba asta laughing eu doar le pup pe obraz si atat. dar cand vad ca altele isi urla in gura mare te iubiiiiiii si suriii meaaaa:X si isi spun in tot felul`. mi se pare madareala si tampenie laughing
sau poate ca sunt eu mai diferitathinking asa un pupic de bun ramas sau at cand se intalnesc da. e ok. da nu "iubireee" pe fata. care stim cu totii pana la urma ce e.hee hee

| USERname_1596 a răspuns:

Toate prietenele mele fac asta... LoL...
E chiar aiureeaa!
Nu suport astachatterbox!
Mai ales ca majoritatea(de fapt toate) se prefac...acu` se pupa la o jumate` de ora se injura,,,,,

Thembele!chatterbox