Fumatorii nu gandesc la modul asta. Si poluarea face rau, si alimentele sunt pline de substante toxice, asa numitele E-uri, si dulciurile fac rau, cel mai rau asupra orgamismului ramane stresul, el este cel ce ne imbolnaveste de fapt, daca tu esti fericit si multumit esti si sanatos daca ai griji sau stres in timp poate sa afecteze. In plus fumatorii nu filozofeaza atat, se axeaza mai mult pe prezent. Multi se lasa cand medicul le sugereaza acest lucru.
In atmosfera sant avioane care emana aluminiu si diverse componente chimice ca sa imbolnaveasca intentionat populatia, e un studiu german care a descoperit asta, nu stiu cine provoaca asta dar trag concluzia ca sant experimente militare secrete
Ai auzit vreodată de Ruleta Rusă?
Cei care fumează, asta fac, asta joacă.
Pentru că există fumători care fumează de la 15 ani și mor la 99 de ani, de bătrânețe, fără nici o boală, la fel cum există și fumători care fumează de la 20 de ani, iar la 30 mor de cancer pulmonar.
Totul ține doar de genetica și organismul fiecăruia.
Da posibil și asta, fiecare organism e unic. Unii sunt alergici și se simt rău doar privind unele alimente, de exemplu.E ca în banc, când un bătrânel s-a luat de un copil care mânca multe dulciuri, făcându-i observație că acestea îi fac rău.La care copilul îi răspunde bătrânelului:"Auzi tatae, bunicul meu a trăit 100 de ani"
Bătrânelul îl întreabă:"Și tot așa de multe dulciuri mânca?" Copilul îi răspunde:"Nu, dar își vedea de treaba lui"
De parcă cei nefumători nu inhalează și ei tot felul de substanțe fie la locul de muncă,fie în viața de zi cu zi. Până la urmă nu trebuie să ne mirăm de diversele boli,viruși, bacterii apărute de-a lungul anilor, căci toate astea sunt rezultatul, impactul acțiunilor, intervențiilor, noastre asupra mediului înconjurător.
Fumez de cateva luni si fumez cam o data pe luna (3-4 tigari), doar la iesiri in grup. Din start m-am gandit la repercusiuni, dar niciodata nu mi-a pasat. De murit toti mor, nu ma intereseaza daca mor in 5 luni, 5 ani sau peste 50. Depinde de la persoana la persoana.