lolita
| lolita a întrebat:

Intrebare pentru fumatori: dati-mi cel putin trei motive plauzibile ca sa ma apuc de fumat.

Răspuns Câştigător
| alecs_5368 a răspuns:

Eu nu sunt fumator si iti spun de ce sa nu te apuci de fumat:
1.nu te ajuta cu absolut nimic
2.cheltui niste bani degeaba
3.nu sunt bune ba mai mult iti fac ffff mult rau
4.iti miros hainele, mainile
5. ti se ingalbenesc dintii
6. poti fi respinsa de unele persoane
...acu' sincer de ce s-o faci?

31 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Mai bine nu... am fumat, m-am lasat si acum ma intreb de ce oare am fumat 10 ani

| J7anine a răspuns:

Iti miros mainile, ti se ingalbenesc dintii si ...creste riscul aparitiei cancerului. Aaaa, dar iti trece plictiseala. :!

| yoanna73 a răspuns:

Nu te apuca, nu e ciocolata.

| matteo a răspuns:

Mai bine nu!

| dinusinziana a răspuns:

Simplu, mai bine nu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 motive sa te aouci de fumat. Un gust infect care nu se duce nici pina a doua zi si dupa ce fumezi iti pute gura, scuze de expresie rolling on the floor

Janina
| Janina a răspuns:

1. o calatorie gratis pe lumea cealalta mult mai devreme
2. dinti galbei si respiratie urat mirositoare
3.bani mai putini in portofel laughing
deci go on girl!

| ioanaa a răspuns:

Sincer, nu am de ce sa iti dau 3motive ca sa te apuci, ti-as spune mai multe ca sa nu te apuci. Dar vad ca ti-au zis si restul. Si daca nu ai facut-o pana acum, mai bine nu te apuci deloc. Toti fumatorii sunt constienti de riscuri, dar ce sa faci. fiecare cu viciile lui happy

| ciupy a răspuns:

Sa fii smechera, sa te imbolnavesti si sa mori sper ca vei sti ce sa faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 poti avea un viciu care se va tine de tine toata viata chiar si dupa ce renunti
2 ai ocazia sa alungi toti barbatii de langa tine cu respiratia ta asa ca nu mai trebuie sa le zici tu "mars"
3 poti avea pauze mai dese sub pretextul ca iesi la o tigara.
ti-am dat motive sa te apuci pentru ca asta ai vrut bye happy

prfml
| prfml a răspuns:

Sunt fumator si regret ca am apucat pe acest drum, nu lua fumatul asa de dizain ca mai rau iti face. Oricum sper ca ai pus in intrebarea in gluma. Eu unul daca as da timpul inapoi cand am fumat prima tigara crede-ma ca nici macar gandul nu mi-ar mai fi la tigara. Asa ca iti dau 3 motive sa nu o faci : cancer, imbatranire prematura si riscul de a inbolnavi si pe cei din jurul tau care nu sunt fumatori.

| Selena a răspuns:

Nu cred ca exista motive pentru care ar trebui sa te apuci de fumat, exista motive pentru care nu poti sau nu vrei sa te lasi de fumat, deci mai bine nu te apucihappy

| Ben. a răspuns:

Cancere de to soiul, pute si ingalbeneste pielea. e destul de convingator?

| kayura a răspuns:

Acele 3 motive plauzibile nu existawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai vrea sa te apuci de fumat? Lumea nu stie cum sa se lase si tu vrei sa incepi? Nu ar fi prea indicat. Da dependenta.

| alexandruh a răspuns:

Esti cool, esti in rand cu gasca, lumea sau prietenii si ai cu ce sa iti ocupi timpul liber.
Sau, mai bine, vino-ti in fire si pastreaza-ti sanatatea

| Ben. a răspuns:

Nu sunt fumator. m-am bagat cu japca-n seama.

| mircea a răspuns:

Ca fost fumator timp de 26 de ani, precizez :
1. ca sa epatezi cand nu este cazul
2. ca sa cheltui bani aiurea
3. ca sa te sinucizi fara sa-ti dai seama

| mikiscence a răspuns:

Motive:ai prea multi bani si te plictisesc... vrei sa te sinucizi si nu stii o cale mai usoara...esti masochista, vrei o viata mai palpitanta...ma refer cand iti faci analizele generale anuallaughingetc! eu fumez si vreau sa ma las...si stiu toata teoria asta ...si degeaba... o zic la altii ...doar atat!

| Parintele a răspuns:

Nu exista nici un motiv ca sa te apuci de fumat.

| ines a răspuns:

Sfatul unuei fumatoare nu te apuca de fumat nu sunt motive plauzabile

lolita
| lolita explică:

Vad ca nimeni nu-mi poate da motive pentru a ma apuca de fumat, dar voi fumatorii, de ce fumati? Daca nu te ajuta cu nimic fumatul de ce nu va lasati?

auran
| auran a răspuns:

Stiu si euthinking nu te ingrasi; daca nu-ti este partida de sex; daca te enerveaza sefu sau soacrahee hee

| J7anine a răspuns:

@Lolita: quod erat demonstrandum happy

| alexa a răspuns:

Nu sunt fumatoare, dar am prieteni fumatori si. ti pot spune din ce vad la ei care ar fi efectele negative
in primul rand vei mirosi toata a tigari... orikt de mult ai incerk sa te parfumezi mirosul persista si nu trece din haine, din par(banuiesc ca stii si tu cand te duci la un club sau o terasa unde se fumeaza cum iesi de aqlo, deci gandeste. te cum e sa fii tu fumatoare...vei mirosi si mai rau)
in al doilea rand multi bani irositi.mai ales daca ajungi sa. ti placa si sa nu te mai lasi...cunosc persoane care fumeaza cate 2 pachete pe zi si n u mai stiu de unde sa faca rost de o tigara sau de bani pentru ele...vei ajunge sa fumezi in loc sa mananci(asta e in kzul in care ai devenii dependenta)
si nu in ultimul rand gandeste. e la numeroasele boli pe care le poti face din kuza asta:cancerul, bolile cardiovasculare, pulmonare, poti ajunge si la diabet sau multe alte probleme, complicatii la sarcina... o cunostinta a mea a fumat pe toata perioada sarcinii...gandeste.te cate probleme poate avea acel copil
decizia sta insa in mainile tale
tu stii ce. i mai bine pentru tine
multa bafta

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu te apuca, nu are nici un rost.
Gaseste-ti alte vicii mai sanatoare happy

| copilu a răspuns:

Daca vrei iti dau 2 motive sa nu te apuci:sanatate distrusa, bani aruncati pe geam mai bine nu te apuca de asa ceva.

| PsIhOlOgUl_21 a răspuns:

Lolita... fumatul e ceva plauzibil?

dc nu te apuci de fumat, si gaseste-ti singura cele 3 motive plauzibil de fumat si spune-mi u mie 1 motiv plauzibil, sa ma las de fumat?

lolita raspunde: Vad ca nimeni nu-mi poate da motive pentru a ma apuca de fumat, dar voi fumatorii, de ce fumati? Daca nu te ajuta cu nimic fumatul de ce nu va lasati?

e ceea mai stupida intrebare pe care am auzit-o... da totusi, nu inteleg rostul intrebarii tale...prima data intrebi, sa-ti spuna 3 motive pentru a te apuca de fumat... apoi intrebi k dc nu se lasa ei de fumat? da-i nota si fa total...2.50...scuze pentru limbaj da m-a deranjat raspunsul si intrebarea, e ca si cum ai face misto de cineva... daca vrei s afaci ceva, care sa bucure pe membri acestui site, fi mai plauzibila, okia? deci, fumezi, sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolita: tocmai asta spuneam ca e foarte greu sa te lasi odata ce ai ajuns dependent de nicotina. Deci n-o face! Nu te apuca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai cu nervii?