Chiar aș fi fericit dacă ar fi mai inteligentă decât mine.
Job mai bine plătit, nu are cum. Pentru că eu nu am job.
Veniturile mele sunt din dividende.
Ar fi excelent. Nu as avea absolut nicio problema cu asta. Dar dacă ar fi fost așa inteligenta nu ar mai fi soția mea )
Nu sunt însurat. și dacă eram de ce mași simți prost ca soția câștiga mai mulți bani ca mine? Este muncă ei cinstită bani ei sa facă ce vrea cu ei și de ce mar deranjat sau sa ma simt altfel dacă ia este mai inteligenta decât mine? De unde atâta ură? Și cui? Soției tale wtf serios? -_- Nu sunt însurat sau orice altceva. dar nu vad de ce un soț ar fi așa cu soția lui nu-i normal așa ceva nu așa ar trebuie sa fie într-o familie adică între soți și soție ură asa și invidia față de soție ca câștiga mai mulți bani și ca este mai inteligenta este atâta de greșit ca eu nu știu ce sa mai spun adica este soția ta nu un străin nu oricine bani și inteligenta ce mai conteză? De unde vine astea? Și de ce astea ar conta astea? Asta ar însemna că nu te iubește cu adevărat altfel ură asta și invidia asta nu-și are alte răspuns când pui bani înaintea soției tale când pui toate prostilea astea înainte soției tale asta ar doare un singur răspuns nu te iubește cu adevărat.
M-as simti prost daca castiga mai putin.
Dar unde gasesti asa ceva? Am un singur prieten unde ea castiga ceva mai mult restul sunt profitoare.
Nu știu, pentru ca nu am trecut prin asta, dar ce stiu este ca sunt 100% ca ar trebui sa fiu mandru de ea.
Depinde de soție. Dacă nu te iubește cu adevărat o să înceapă să scârțâie relația dacă ea produce cu mult mai mult.