Întrebare pentru narcomani, că am văzut că sunt unii activi pe aici: Aparentele inseala
Ce v-a determinat să încercați prima dată? Ați fost influențați, v-a strecurat cineva în pahar? Ați încercat să le spuneți NU ferm?
- Lipsa de ocupatie, Anturajul, Curiozitatea, Mediul inconjurator
- Intr-o oarecare masura
- Nu, pentru ca nu a vrut nimeni sa ma f...mi-am strecurat singur.
- Niciodata
Ați fost depistați la analizele de rutină? Ați stârnit bănuieli în acest sens părinților?
-Analizele de rutina nu contin si testul toxicologic
-Se vede cand esti narcoman activ, deci daca starnesti banuiala unei persoane care nu te cunoaste, parintilor de 3 ori mai mult.
Cum vă simțiți la ședințele Antidrog pe care Brigada Antidrog le desfășoară periodic în școală/liceu? Le-ați cerut ajutorul, v-au ajutat?
-Nu stiu ca nu am participat niciodata. nimic nu te poate ajuta in lupta cu dependenta daca nu-ti doresti cu adevarat dar ca si informatie sunt cativa factori care pe mine m-au impiedicat in trecut sa mai consum si pot fi de folos anumitor parinti spre exemplu, lipsa banilor una din cele mai mari probleme, vicile costa bani mai ales dependenta de narcotice reale nu gazon sau butan, dependenta de heroina spre exemplu e ca nevasta daca nu ai banii necesari sa o intretii te freaca la melodie apoi te lasa intrii in depresii te apuci de bautura si ajungi un terchea berchea prin spitale sau fara locuinta pe strazi, dar exista centre specializate care se ocupa direct cu dependenta nu precum brigada antidrog care acum 5 ani au facut o campanie anti drog cu reclame pe pancardele publicitare de pe strazi,intersectii etc avand ca imagine UN MAR SI O SERINGA DE INSULINA INFIPTA IN MAR, tot ce am inteles din aia pe langa ce am citit etc am inteles ca DROGURILE STRICA MERE... exista TEEN CHALLANGE,REMAR ambele de succes si se ocupa foarte bine de persoanele viciate prin credinta in dumnezeu bine-inteles fara medicamente. ce sa zic, buna intrebare pe alocuri, e un subiect delicat si destul de trist in vremurile noastre cand toti copii activi consuma aproape orice pentru a fii cool, acceptat sau mai stiu eu ce e in mintea lor cu siguranta o greseala ingrozitoare care ii va costa foarte mult pe viitor, sunt 2 drumuri hai 3 in acest mediu, CIMITIR, SPITAL sau MILIARDAR IN EURO. si pe toate astea tin sa anunt copii activi de pe aici ca ce consuma ei ca si iearba e o porcarie uscata stropita crescuta prost si deloc proaspata, dar mai bine iarba decat altele si ca fapt divers din cate am citit pe net probabil o sa fie legalizata si la noi in scop medicinal pentru bolile cronice in ultima faza, adica pentru o mare parte din utilizatori de TPU depresivi;]]]] mi se pare putin tampit, e ca si cum ai legaliza prostitutia doar pentru persoanele iesite la pensie dar ma rog asta e romenia.
Coa dacă bag un cui o dată la 2 săptămâni/ o lună nu sunt narcoman.
Ce m-a determinat să fumez iarbă? Curiozitatea. Eu unul n-am tovarăși, anturaje, nu ies în cluburi and ***, dar anul trecut în vară am stat în fosta capitală europeană, Sibiu, am băgat cu colegul care bagă de ani buni iarbă odată pe săptămână, și acu când va starea și /sau ocazia mai trag un fum două seara.