Scuze pentru ca nu sunt fata dar parerea mea e ca o fata ar face acest pas in aceea situatie ipotetica doar cu o persoana apropiata ( iubit care astepta de mult ca ea sa fie pregatita sau prietenul cel mai bun ).
Pai daca esti virgin si mai ai 2 ore de trait ma gandesc ca nu mai iti arde a stii tu ce
Nu. deoarece virginitatea ti o pierzi cu o persoana pe care o iubesti, pe care o consideri speciala pentru tine nu cu oricine. iar in 2 ore nu cred ca ajungi sa gasesti asa persoana!
Nnu sunt in situatia asta doar ca m-am uitat la 2012, filmul cu sfarsitul lumii si apoi radeam cu niste prietene pe aceasta tema
succes
Interesanta intrebarea ta . Si totusi, nu. Nu as vrea sa ma dezvirginez in ultimele 2 ore pe pamant.
Ar fii o gramada de lucruri care le-as putea face in ultimele 2 ore, care sunt mult mai importante decat "dezvirginatul". Nu stiu sa dau exemple, fiecare cu ce-l doare .
Sa sti ca ar fi primul lucru pe care l-as face daca as afla ca viata mea se sfarseste peste doua ore! Ce ai zice de ramas bun parinti, prieteni... o criza de isterie... ceva de genul rugaciuni de iertare, scuze la usmani, nu cred ca mi-ar arde de frichi-frichi
De ce intrebi? te aflii in situatia asta? sau cunosti pe cineva in situatia asta?
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: