E din dex cap patrat. Vezi punctul 3 te rog.
CA1 adv., interj. A. Adv. I. (Se compară două sau mai multe lucruri, ființe, situații) 2. Aproape, cam, aproximativ. ◊ Expr. Ca mâine(-poimâine) = în curând. Ca ieri(-alaltăieri) = de puțin timp. 3. Decât. E mult mai frumos ca acesta. II. 1. (Se compară o noțiune cu ea însăși) În felul..., cum e obiceiul, cum se știe.
bla bla bla...
Multe. Dar acum am vazut ''Literatura e SF'' si mor ))))))).
Https://imgur.com/a/YSKYKN6
Ai copiat mai devreme răspunsul tipului de mai sus și mi l-ai pus în comentarii Acum de ce ai editat?
E de apreciat totuși că ai copiat doar a doua parte, probabil nu știai ce înseamnă "Semidocti cu alura de elitisti".
E bine că folosești internetul în scopuri educative, dar nu e nevoie să îmi dai "paste" cu ce a zis un om pe care il consideri mai destept DECÂT tine.
Literatura e fictiune si daca nu e SF )))).
SF e un gen literar.
Nu stiu ce ti se pare amuzant. Am zis doar ca literatura in mare parte e fictiune. Dar te las sa fii destept.
Problema ta e ca te crezi mai destept decat esti de fapt. Cum ne credem toti, de altfel. Faptul ca nu cunosti/intelegi niste chestii banale e amuzant.
Ai folosit gresit "ca" in loc de "decat" si ai omis doua virgule. Cred ca deja sunt mai inteligent decat tine. (dupa rationamentul tau)
Vezi punctul 3 te rog.
CA1 adv., interj. A. Adv. I. (Se compară două sau mai multe lucruri, ființe, situații) 2. Aproape, cam, aproximativ. ◊ Expr. Ca mâine(-poimâine) = în curând. Ca ieri(-alaltăieri) = de puțin timp. 3. Decât. E mult mai frumos ca acesta. II. 1. (Se compară o noțiune cu ea însăși) În felul..., cum e obiceiul, cum se știe.
Indiferent de cat de multe crezi ca sti, nu trebuie sa arati asta, gandeste multe, spune putine. Iti vei da seama de cat de multe poti invata de la altii prin ceea ce discuti cu ei, nivelul la care sunt, daca interactionezi fata in fata. E bine ca vrei sa te provoci, oamenii asa evolueaza, cand sunt curiosi si cauta sa invete. Succes in toate.
"Sincer sa fiu nici nu stau toata ziua sa ma gandesc la asta dar stiu informatii pentru care as fi platit de unele persoane sa le dezvalui."
Ce fel de informatii, daca nu vrei sa ne spui spune-ne despre ce este vorba, de ex: secrete de stat, ozn-uri, cum se fabrica o anumita arma, etc.
Intr o tara plina de prosti toti se cred genii, intr o tara plina de genii toti se cred modesti
Nu mai exista. Tu esti cel mai inteligent. A mai fost unul cu mulți ani in urma dar a murit, ia cedat creieru pentru ca nu mai avea loc de stocare la atâtea informații
Faza asta cu inteligenta sta cam asa: daca taceai... (te las pe tine sa continui).
Ma faci sa rad puiule.
Degeaba stii mai multe daca nu iti folosesti "iteligenta" si in folosul tau.
A detine niste informati nu te face mai inteligent.
Pe langa faptul ca, inteligenta se distinge in cel putin 7 mari categorii fiecare se masoara la randul ei diferit.
Informatia nu reprezinta inteligenta, cineva care detine mai multa informatie este caracterizat prin faptul ca detine o memorie buna.
Iteligenta reprezinta in general capacitatea de a aranja, conecta, rezolva probleme, folosii la timp, viteza cu care folosesti informatia.
Insa procesarea informatiei e cu totul altceva.
Am mai tot auzit bancuri din astea, dar din pacate toti au sfarsit traumatizati sau suparati din exemplele care incercam sa le explic unora.
Prin vorbe poti exprima multe idei, fantezii s-a.m.d. dar in realitate, eu consider ca inteligenta se masoara cu gradul de putere.
La ce ma refer putere? Ma refer la fapte care sa concluda ca chiar detii putere(inrealitate).
Puterea, ma gandesc ca stii cam de ce tine in general, statut, avere, control(asupra oamenilor) etc
Adica la ce bun ai inteligenta daca nu o stii folosii in folosul tau...(ma repet)
Atat timp cat esti sau te consideri mai inteligent decat cei din jurul tau, insa cel putin ca status nu esti mai ridicat decat ei, este degeaba, esti egal cu celilalti.
Un adevarat geniu cauta toate posibilitatile, insa descopera si partile pozitive cat si negative ale lucurilor.
De asemenea ar insemna sa iti faci viata sa fie cat mai usoara si mai fericita, dupa parerea mea.
Daca ai fii asa de inteligent/a ar trebui sa faci in asa fel incat sa fii bogat, si sa-ti construiesti propriul laborator, in care sa iti dezvolti sau descoperi: propria tehnologie, forma de viata, imortalitatea etc. Poate am exagerat putin, dar totusi, ar fi posibil.
De la a stii pana la a face(fii) mai e mult.
Succes in ceea ce faci