Bravo tipule!
In primul rand minti prin omisiune, nu spui ca ti-am cerut sa fii putin civilizat si respectuos in mesajele trimise pe privat si au fost destule.
In al doilea rand n-am bagat de seama modul de adresare pe site, indiferent ca a fost a unui pusti de 10 ani sau a unei persoane de varsta apropiata mie, atata timp cat au fost civilizate, fara tutuiri de gasca (mai, bai, etc), etichetari negative sau injurii.
In al treilea rand asta-i multumirea pentru ca ti-am raspuns la multele intrebari pe care mi le-ai pus pe privat.
Nu numai de la tine dar de la toti am pretentia ca, in mesajele pe privat, sa dea dovada de o minima civilizatie si respect si le-am spus asta la toti care n-au facut-o.
Se pare ca, in ziua de azi, recunostinta este o floare rara, la fel si respectul.
Si asa fiind parerea ta despre mine iti spun aici: am terminat cu tine, sa nu-mi mai scrii pe privat fiindca n-o sa-ti raspund.
Nu Bondărel, nu obligă nimeni la nimic într-un spațiu de comunicare liber - doar adminii și eventual educația. Punctul meu de vedere despre expirații infumurați și cu limbaj violent, l-am exprimat la o intrebare de-a ta, acum vreo două zile.
De obicei incerc sa nu lezez omu.Ii vorbesc ok, si da mi se pare oarecum ok sa spun 'dvs' cand observ ca persoana poate sa imi fie mama, mai spun si 'tu' uneori, dar in un context mai ok. Colac peste pupaza, nu ma pot bate cu pumnu in piept ca is perfect.Cand mi se atrage atentia inteleg, si incerc sa remediez problema.Nu e nimeni perfect, fie ca e bosorog 80 de ani, in floarea varstei 50 55 de ani, in varsta 60 +, sau tanar ori adolescent.Toti suntem supusi greseli, trebuie doar sa invatam sa ne toleram, noi astia tineri sa ii toleram pe adolescenti ca sunt la inceput de drum, si pe cei batrani ca sunt prea obosit de drumul parcurs pe anii parcursi dealungul vieti. De cele mai multe ori uitam sa ne intelegem unii pe alti, e usor de aruncat cu piatra in gradina tinerilor, batranilor, sau celor de varsta medie.Insa daca cineva ar lua piatra si ar punea-o fix pe linia care traseaza egalitatea dintre oameni, si anume moralitatea si respectul indiferent de varsta, si de avutie, ar fi perfect.
Eu m-am adresat asa fix din instinct, asa cum fac cu toata lumea de pe acest site. Si mai ales ca el mi-a zis "tu" deci nu am simtit nevoia sa ii spun dvs. Oricum nu cred ca trebuia sa reactioneze chiar asa, as fi inteles si daca nu ma jignea.
Si mie mi s-a dat peste nas pe subiectul acesta de catre doamna Violetta2022, o femeie care aduce numai influente negative pe acest forum, de aceea am blocat-o