anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru utilizatorii TPU care locuiesc in strainatate de o vreme (si vad ca-s multi): Ce inseamna TPU pentru voi? Ceva mai mult decat pentru noi? Este?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este mult mai mult, pentru ca in tara de origine ai ocazia de a alege cu cine comunica. noi aici suntem "predeterminati", e o greseala de soft, ne invartim mereu in jurul aceluiasi cerc "de amici", cine are...,"afara"trairile sunt mai intense si ritmul de viata mult mai rapid, avem nevoie de un ajutor moral neutru si dezinteresat, iar TPU-ul ne satisface aceasta nevoie de comunicare, intimitate si "amicitie"dezinteresata.am ajuns sa-i cunosc pe ceilalti de-a lungul celor 9 luni petrecute pe site si sa-mi dau seama ca doar cativa dintre ei, poate nu mai multi de 3-4, pot fi ceva mai mult decat amici.imi place sa stau de vorba cu oamenii deschisi si sinceri.in realitate ca si in virtual aceste persoane sunt foarte rare. dar nu am intrat pe site ca sa judec o forma de manifestare, am facut-o doar pentru a ma simti Eu!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Observ ca nu se prea inghesuie cei plecati. dar noi, cei din tara putem sa raspundem? si daca nu vrei, tot am sa o fac:
pentru mine TPU a fost ca un fel de terapie.am primit foarte multe lovituri din partea vietii in ultimul an, iar aici am gasit o oaza de relaxare.problema este ca in ultimul timp a disparut acel format pe care il stiam inainte si ma gandesc din ce in ce mai mult sa ma retrag.de fapt, deja am inceput sa nu mai raspund la intrebari, asa imi va fi mai usor sa renunt la acest site.

lolita
| lolita a răspuns:

Ok, incep eu: aici am descoperit ca cineva te poate ajuta fara sa-ti ceara ceva in schimb(din pacate unde sunt eu nu am prieteni romani deoarece toti sunt pe interes).
aici mi-am facut prieteni, chiar daca nu ne-am vazut niciodata, pe nimeni nu-l intereseaza, cine esti ce faci etc.
pe TPU nu se barfeste(doar putinhappy eu va consider ca o familie si stiu ca intotdeauna imi veti fi alaturi la bine si la greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca ati raspuns doar trei oameni... moamentan, poate or sa mai raspunda si altii, pentru ca este interesant ce spuneti. Interesant este si cum s-a nimerit, ca toti cei patru care sint prezenti la intrebarea asta, imi sint prieteni. Fac parte din cei citiva oameni la care tin mult, nu-i numesc si pe ceilalti, ei se stiu, vorbim des.
Si acum daca tot am spus si eu ceva si am citit ce a spus si Enigma... sa povestesc.
Eu pe site-ul asta am trait extazul si agonia... "prietenii stiu de ce". Care dintre noi doi a pierdut? Amindoi. Si pentru ca si dusmanii stiu de ce, i-am vazut cum jubileza prosteste, un scurt mesaj... ma doare-n cot de dusmani. Minti marunte, suflete gaunoase.