anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare peste 2 minute.
De ce beau unii atata cafea?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ajuta sa elimine oboseala. Multi dorm sub 8h pe zi si ziua sant terminati de oboseala. Cafeaua ii face sa se simta ca la 20 de ani

| Drimmero a răspuns:

Inca o idee de content...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Din unul sau mai multe din urmatoarele motive:
- de placere;
- obisnuinta/tabieturi;
- dependenta;
- sa aiba asa zisa energie;
- se prostesc.

Numai bine!

| SilentRain a răspuns:

Fac broaște în burtă de la apa obișnuita

| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Ai dantura praf

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Nop,e bine
Mulțumesc pentru grijă ^_^

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ca e gustoasa si pentru ca e un fel de drog. Practic devii dependent. Nu cred ca pot sa rezist fara cafea mai mult de cateva zile.
Azi nu am baut cafea ca am baut cola. Prea multa cofeina strica. Dar daca nu aveam cola, 100% consumam cafea.
De obicei imi place sa nu pun deloc zahar in ea, dar in schimb pun putina frisca lichida, putin lapte si cateva cuburi de gheata.
dar daca nu am frisca pun vreo 2 lingurite de zahar, si nu pun lapte.
Imi place sa am cafeaua dulce, nu imi place amara.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Devin dependenți de ea, ar trebui băut doar dacă recomandă doctorul și cât recomandă doctorul.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Sincer asta ma întreb și eu care este rostul și folosul Satu in pauza de masa și ma holbez la toți colegi mei uneori cu pot fuma ei atâta de mult și beau cafea ei când tot ei îmi apun ca am făcut bine ca nu fumez și beau cafea ca te distruge și eu le spun pai de ce mai fumați și ei încep să-mi zică ca au probleme și asta îl calmeză și într-un fel îl înțeleg oare cum dar este alegerea lor viața lor ei știu ce este Mai bine pentru ei atâta timp cât ei sunt Fericiți cu familie lor și nu au nimic sănătoși sa fie

| SilentRain a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

Dă-mi banii te'n gura de jigodie infecta

Întrebări similare