Eu o sa fiu ceva mai cinstit decat cei ce au postat mai sus, si o sa spuna ca fiecare lucru are pretul sau
Daca suma este suficient de consistenta si nu ma regasesc intr-o relatie nu o sa zic pas. Daca insa as fi cu cineva, nu as insela-o nici pentru 1000000 euro (decat cu acordul ei, la suma asta s-ar putea sa fie de acord)
Poi bineinteles Adica pana mea, trebuie sa fiu mult prea ipocrit sa zic ca nu m-as sacrifica pentru o suma consistenta... Totusi, n-as insela, nu-mi sta in fire si nu pot. Cand iubesti pe cineva, ai ochi numai pentru respectiva persoana si nu ai cum s-o inseli. Dar daca suma care vine ne-ar scoate din criza, viata e dura Nu uita ca foamea vorbeste. Sa nu crezi ca sunt de acord cu curvia (nici pe departe, eu am boala pe toate pitipoancele cu un neuron care se plimba in BMW-ul sponsorului) dar am incercat sa ma pun pe mine in situatia data. Depinde de foarte mullte
Parca dezbracat orice om nu mai este asa de slinos. Oricum fac o investitie minima si-mi cumpar o perie de sirma si sapun din ala de casa cit o caramida.Dar sexul sa nu fie pe bani. Vreau eu asa sa fac o pomana la o nevoiasa.
Nu mi-as incalca principiile mele de viata nici pentru cel mai frumos star de la Hollywood.
Daca ai accepta nu s-ar mai numi viol.
Incearca sa reformulezi intrebarea.
Vrei sa-ti raspund sincer?
N-as face asta nici daca as muri de foame.Prefer sa muncesc ca maturatoare pe strazi decat sa vomit toate matele cand doar ii simt respiratia si sa-mi fie scarba de mine toata viata.
silwiuandreie întreabă: